De la emotii distructive la emotii elegante cu Zoia – seminar gratuit- 25 iunie, Bucuresti

Banner seminar gratuit

  • Ai ajuns sa traiesti cu emotii greu de controlat, cu emotii ce-ti blocheaza gandirea si uneori nu poti sa vorbesti din cauza lor, iar alteori transpiri, rosesti sau tremuri?
  • Ai observat ca nu-ti mai regasesti bucuria de a trai si te intrebi cum de rezista corpul tau la tot acest stres psihic?
  • Ai ajuns sa-i invidiezi pe cei care traiesc intr-o energie calma si echilibrata iar mintea ta este ocupata continuu cu proiecte ambitioase cu termene limita?
  • Esti cuprins de un sentiment de neputinta in fata unor obstacole, incercari sau decizii?

Daca ai raspuns DA la cel putin una dintre intrebarile de mai sus, e timpul sa primesti un CADOU de mare pret. Iata pasii de urmat:

Pasul 1. Noteaza in agenda ziua de 25 iunie.

Pasul 2. Rezerva-ti doua ore din timpul tau, doar pentru tine.

Pasul 3. Inscrie-te aici si vino la ora 19  la Crystal Palace Ballrooms, sala Roma.

Cadoul pe care  eu, Zoia Zarnescu, ti-l ofer este un seminar conceput special pentru tine: De la emotii distructive la emotii elegante

In acest seminar de doua ore:iti vei construi propria strategie:in care vei lucra cu emotiile tale in asa fel incat sa nu mai pierzi energie; sa iti regasesti linistea, sa infrunti orice obstacole sau dificultati cu usurinta, regasind bucuria de a iubi si de a permite sa fii iubit.

 Cu ce vei pleca de la seminarul gratuit “De la emotii distructive la emotii elegante”?

  1. O intelegere practica la cum ajung emotiile sa te controleze
  2. Cel putin o cale de regasire a echilibrului intre ratiune si emotii
  3. Un obicei nou care sa-ti dezvolte abilitatea de a-ti pastra seninatatea si increderea in fata evenimentelor vietii tale.

Ce iti aduce in plus acest seminar?

  • Mai multa creativitate si relaxare in ceea ce faci zi de zi, chiar si atunci cand este nevoie sa vorbesti in public.
  • Scapi de sentimentul de victima a vietii, a societatii, a familiei si afli cum sa-ti traiesti viata intr-un echilibru sanatos intre emotii si ratiune, cu mai multa incredere in tine.

 Cadoul din cadou:

Primii 22 inscrisi primesc inca un cadou: 22% din pretul unuia dintre programele despre increderea in sine , sustinute de Zoia  in 5-6 iulie sai 12-13 iulie.

Cine sustine seminarul? 

Zoia Zarnescu este expert in programe de comunicare si trainer specializat in conducerea grupurilor de invatare experientiala.

In ultimii 8 ani, Zoia a creat si livrat programe de pregatire profesionala pentru echipe de vanzari, precum si programe de dezvoltare personala si crestere a increderii in sine.

Zoia este trainer licentiat in programul de training pentru dezvoltarea abilitatilor de influentare denumit Powerful Business Persuasion, este consultant LAB Profile, NLP practitioner, Consilier de dezvoltare personala si Formator acreditat CNFPA.

INSCRIERI SUNT INCHISE IN ACEST MOMENT. TOATE LOCURILE SUNT OCUPATE. VA MULTUMIM PENTRU INTERES SI VA ASTEPTAM SI LA ALTE EVENIMENTE ORGANIZATE DE EVOLUAM IMPREUNA.

Parteneri: Humanity’s Team, Revista Avantaje, Sfatul Parintilor, Totul despre Raw, Think Business, Seeds for Happiness, Armonie in Suflet, Extreme Training

Pentru alte intrebari ne poti contacta la numarul de telefon: 0740 769 518 Alina Finta, 0732 49 59 63 Nicoleta Tache

Va asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna&Zoia

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

5 idei despre “De la emotii distructive la emotii elegante cu Zoia – seminar gratuit- 25 iunie, Bucuresti

  1. Pingback: Accepta ceea ce simti si transforma-ti emotiile » Armonie in suflet » Armonie in suflet

Lasă un răspuns