Conferinta „REGASIREA SURSEI DIN TINE”, 7 noiembrie, Bucuresti

ovidiu-viorel cosbus-Azi societatea se afla intr-o mare criza a valorilor, viata a devenit agitata, iar fiinta umana traieste un stres continuu. Cu totii simtim nevoia de a ne refugia intr-un loc linistit si protejat, care sa ne restituie forta interioara si increderea in sine. Datorita adancirii conflictelor in interiorul nostru, cat si  in societate, gasirea unui centru interior pare tot mai greu de gasit.

Solutia la criza de azi este reintoarcerea la sine prin regasirea sursei

Ea se gaseste in sfera cea mai intima a fiintei noastre. Pentru a intra in aceast spatiu de pace si putere e nevoie mai intai de atentie la momentul prezent, de deschidere a mintii si a inimii, de a ne accepta asa cum suntem si de a ne recupera stima de noi insine. Intram in stare meditativa si devenim mai sensibili la prezenta Infinitului Inteligent din noi.

Din profunzimea fiintei noastre urca in suprafata Puterea Spirituala. Sursa este la indemana fiecaruia si este usor de descoperit: o chemi, respiri cu ea, te insoteste, te hraneste, te sfatuieste, iti da energie, in ea te odihnesti. Este tot ce ne-am putea dori, dar pentru asta e nevoie sa fim prezenti moment de moment si sa avem mintea clara.

Prin puterea sursei din noi, putem reusi in viata, putem creea proiecte, le ducem la implinire, regasim sensul vietii, suntem fericiti. O data ce ne-am regasit pe noi insine, transmitem mai departe aceasta stare de constienta, o constienta precum o flacara multicolora, ca un foc ancestral si predam stafeta prietenilor, cunoscutilor, generatiilor viitoare.

Regaseste si tu sursa din tine impreuna cu un om deosebit, un om din a carui experienta vasta vei avea enorm de multe de invatat.

Cine va sustine Conferinta?

Ovidiu CosbucOvidiu Viorel Cosbuc, este doctor in stiinte orientale, antropolog si explorator, se ocupa de ancestral, samanism si a efectuat expeditii in Asia, India, Himalaya, Nepal, America Centrala si de Sud, Drumul Incasilor.

El cerceteaza calea cea mai eficienta a regasirii sursei si a recuperarii puterii interioare.

A predat la Universitatea din Florenta, Italia si a lucrat impreuna cu tibetanii la reasamblarea Codului Ancestral al Umanitatii.

A lucrat in Biblioteca Vatican si in catacombele Romei si a semnat documentul ONU, Prima Pace Mondiala, Milano 1998. A creat documentele: Chemarea Stabunilor si Revolutionarea Sistemelor.

Mesajul Alinei Finta (fondator Evoluam Impreuna) pentru tine:

„Experientele mele spirituale au inceput de la Ovidiu Viorel Cosbuc cand am ajuns la Bardava Village in judetul Hunedoara in urma cu mai bine de 3 ani. Desi mintea mea nu intelegea ce se intampla in timpul experientelor spirituale, am reusit sa trec dincolo de ea, in Sinele meu, unde sa ma caut pe mine.

Ovidiu mi-a fost ghid in acest sens. Chiar daca nu ii place sa ii se spuna maestru, pot sa spun ca este printre putinii maestrii adevarati din Romania care nu doar predau ci si traiesc conform principiilor in care cred. Atunci cand sunt in preajma lui Ovidiu  simt pace si iubire, e un sentiment care nu are cuvinte.

Pe langa faptul ca este antropolog si explorator, este un saman veritabil, care in ultimii 2 ani doarme in natura chiar daca este iarna afara. „Avem o putere in noi mult mai mare decat ne imaginam, e nevoie doar sa o accesam”  spune Ovidiu Viorel Cosbuc.

Ma bucur ca va veni sa sustina la Bucuresti conferinta „Regasirea sursei din tine”, te astept si pe tine acolo.”

Cand va avea loc? – Vineri, 7 noiembrie 2014, intre orele 18:30-21:00.

Pret: 50 ron

Inscrie-te completand acest -> FORMULAR DE INSCRIERE (locurile sunt limitate, rezerva-ti locul acum)

Locatia:adresa1

Adresa: Calea Plevnei nr 59A (in spatele Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti), Hotel Siqua, Sala Roma ( la 2 minute de Casa de Cultura a studentilor Bucuresti).

Indicatii de orientare: de la Universitate (Bd-ul  Nicolae Balcescu) va deplasati prin B-dul Regina Elisabeta (circula trolebuzele 66 sau 85 pana la statia Vasile Parvan, apoi mergeti pe jos).

De la Eroilor mergeti pe jos pe Strada Stirbei Voda care se intersecteaza cu Calea Plevnei si mergeti pana la numarul 59A (traseu de aproxmativ 9 minute).

adresa2

Cei care participa la conferinta si doresc sa continue sambata 8 noiembrie la seminarul „Metode de recuperare a puterii interioare” vor achita mai achita 100 de ron.

Poti vede mai multe detalii despre seminar aici -> „METODE DE RECUPERARE A PUTERII INTERIOARE”.

Ai intrebari sau nelamuriri? Poti sa o contactezi pe Alina la numarul de telefon: 0740 769 518 sau la adresa de e-mail: office@evoluamimpreuna.ro

Va asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna

PS: daca ai prieteni sau cunostinte care stii ca ar fi interesate, trimite-le si lor link-ul

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *