Biodanza – integrarea copilului interior – 9 noiembrie, Bucuresti

biodanza-modif 

 • Cand te-ai bucurat de tine si de viata ultima data?
 • Cand  pur si simplu ai ras cu pofta?
 • Cand ti-ai facut timp doar pentru a  te relaxeza si si a fi fericit?
 • Cand ai fost in armonie cu gandurile si emotiile tale?
 • Cand ai trait cu adevarat, intens in prezent?
 • Cand ai fost ultima data la un curs in care nu ai acumulat cunoastere  pentru minte, ci pur si simplu ai trait din plin viata?

Criza vremurilor noastre este una a lipsei sensibilitatii fata de nevoile umane. Cei care traim  în orase suntem presati de obligatii si responsabilitati, fiind supusi unui stil de viata alert. Stresul, acest inamic invizibil, care face parte din viata noastra,  are multe nume: oboseala, iritatie, anxietate, depresie si lipsa de motivatie.

Ne dam seama ca am pierdut “unitatea” cu noi însine, cu emotiile si necesitatile noastre profunde. Am uitat ca avem nevoie de odihna, relaxare, entuziasm, si contact uman.

Obiectivul Biodanzei este sa ne stimuleaze sa “dansam viata” în întregimea unicitatii noastre, în armonie cu noi însine, cu ceielalti si cu totalitatea existentei.

Biodansul foloseste structura: muzica – emotie – miscare, activând potentialul nostru de vitalitate, placere, afectivitate, creativitate si sensul de comuniune cu ceilalti si cu mediul inconjurator.

Este un sistem de integrare si dezvoltare a potentialului uman, de reînnoire existentiala si comunicare interumana, semnifica Dansul Vietii.

Creatorul Sistemului Biodans se numeste Rolando Toro, profesor docent, psiholog si antropolog la Centrul de Antropologie Medicala a Universitatii din Chile, titular al catedrei de Psihologia Artei si a Expresivitatii Umane.

Fata de multe alte sisteme de dezvoltare personala, Biodanza actioneaza pe intarirea sanatatii individului, prin armonizarea intregului sistem biologic.

Te invitam la un un atelier de biodaza unde te vei intalni si vei integra aspectele pozitive ale copilului tau interior. „Toti adulti au fost copii, dar putini isi amintesc„, citata regasit in magica carte si viata a  Micului Print, regasit in fiecare dintre noi.

A integra copilul interior inseamna a scoate la suprafata acea parte din noi care cunoaste si comunica prin perceptii, intuitii, stari de suflet.

Copilul interior este ceea ce ne face sa fim jucausi, creativi, plini de  puritate in ceea ce priveste magia vietii, dar este si contactul cu necesitatile noastre, cu vulnerabilitatea noastra.

Biodanza trezeste copilul ajutandu-ne sa ne reintalnim cu inocenta, cu gratia de a exista.

In fiecare sesiune de Biodanza fiecare din noi se simte iubit, valorificat, unic, tot mai aproape de starea originala de unitate.

La acest atelier de biodanza:

 • Te vei conecta cu partea pozitiva a copilului interior;
 • Iti vei amplifica bucuria si pofta de viata;
 • Iti vei exersa creativitatea si starea de prezenta;
 • Vei diminua nivelul stresului din viata ta;
 • Vei trai bucuria de a trai in comuniune si armonie cu ceilalti;
 •  Vei elibera rigiditatea fizica, prin urmare si cea psihica din corpul tau.
 • Te vei conecta la un grup de oameni care indraznesc sa fie ei insisi.
 •  Iti vei creste stima de sine.

Cine iti va fi alaturi in acesta calatorie a BIODANZEI?

In acesta calatorie ghidul tau va fi Liliana Cosbuc, unicul profesor de biodanza format pe parcursul a trei ani  la „SCUOLA MODELLO DI BIODANZA” Sistemul Rolando Toro, Milano.

Specializata in terapii complementare, Master Reiki Usui si Karuna, Consulent de Aura Soma, Cosmeticiana specializata in masaje Ayurvedic, Shiatsu, Antistres.

Stim ca multi dintre noi am fost la nenumarate cursuri de dezvoltare personala prin care am acumulat un bagaj de cunostiinte, insa este absolut vital sa si experimentam practic, iar BIODANZA doar te face sa traiesti, sa experimentezi. Vino sa te convingi singur!

Cand va avea loc?  Duminica, 9 noiembrie, intre orele 10-17.

Cat costa: 120 ron/persoana.

Inscrie-te acum accesand acest formular -> FORMULAR DE INSCRIERE

Vino impreuna cu trei prieteni de-ai tai si al patrulea va beneficia de gratuit de beneficiile acestui atelier.

Vrei sa vi cu cineva din familie?  Perfect! Veti beneficia de o reducere de peste 35%, astfel veti achita 150 ron impreuna.

Locatia:adresa1

Adresa: Calea Plevnei nr 59A (in spatele Facultatii de Drept, Universitatea Bucuresti).

Indicatii de orientare: de la Universitate (Bd-ul  Nicolae Balcescu) va deplasati prin B-dul Regina Elisabeta (circula trolebuzele 66 sau 85 pana la statia Vasile Parvan, apoi mergeti pe jos).

De la Eroilor mergeti pe jos pe Strada Stirbei Voda care se intersecteaza cu Calea Plevnei si mergeti pana la numarul 59A (traseu de aproxmativ 9 minute).

adresa2

Pentru detalii suplimentare puteti sa o contactati pe Alina ( 0740 769 518 ) sau pe office@evoluamimpreuna.ro.

Va asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna

www.evoluamimpreuna.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns