Arta de a fi implinita – 26 iunie 2014 – Bucuresti

 

Mihaela-Tatu-Fb

Din totdeauna femeia a fost cea care a generat si a inspirat transformarea!

Cea care a dat viata si a motivat fiintele din jurul ei sa mearga mai departe, depasindu-si limitele!

Cea care este capabila de lucruri neobisnuite si marete pentru familia ei!

Aceasta intalnire se adreseaza femeii care isi doreste :

  •   bunastare si armonie in viata ei si a familiei ei.
  •   relatii armonioase si inspirate cu sotul ei, cu parintii ei, cu prietenii si colegii.
  •   sa construiasca relatii sanatoase si armonioase cu copiii ei.
  •  cu demnitate si decenta sa ii fie recunoscute meritele pe toate planurile, fara a renunta la „feminitate” si fara discriminare.
  •   ca alaturi de partenerul ei de viata sa construiasca si sa se construiasca unul pe celalalt. Sa se sprijine si sa se astepte unul pe celalalt. Sa se iubeasca si sa se ingaduie unul pe celalalt…
  •  sa isi priveasca viata cu sinceritate si isi doreste sa aduca un plus de valoare propriei fiinte!

De ce  merita  sa o intalnesti  pe Mihaela Tatu?

– pentru ca  e dovada vie a faptului ca poti fi o femeie de succes, atat pe plan material, cat si pe plan spiritual!

–  Mihaela  te invata ca in ziua de azi, prioritatile se schimba: mai intai iti construiesti un sine interior puternic si bogat, pentru ca apoi sa materializezi aceasta si in realitate!

– a demonstrat ca  e posibil sa treci prin incercarea unei boli cu diagnostic fatal, pentru ca apoi sa traiesti cu si mai multa pasiune viata!

Experienta de viata a Mihaelei Tatu, de la munca in fabrica, la cea in televiziune si apoi la urmarea si exprimarea sinelui autentic, e insufletitoare si plina de inspiratie pentru fiecare dintre noi!

Vino sa intalnesti o femeie puternica, precum cea care poti deveni tu: chiar acum!

Vino deschisa si las-o pe Mihaela sa te invete dintre secretele ei:

afla valorile si principiile Mihaelei, pe care le-a transformat in ganduri cu care se indentifica si care o ghideaza in viata

– alegeri facem in fiecare zi. Tu stii cum sa alegi astfel incat sa fii in acord total cu tine? Mihaela iti spune cum …

– crezi ca ti-a trecut vremea? Mihaela iti demonstreaza ca adevarata ta viata poate incepe chiar acum: la aproape 30 de ani, Mihaela Tatu alege sa-si urmeze visul. Renunta la munca confortabila intr-un birou de contabilitate si alege massmedia brasoveana. Provocarile de aici ii dau energie, entuziasm si un scop in viata. Ajunge sa faca performanta: locul 2 pe tara pentru cea mai buna voce radiofonica din Romania. La 40 de ani, renunta la zona de confort creata in Brasov se muta la Bucuresti pentru a se lansa in media nationala. De rezultatele ei sigur ai auzit deja: emisiunile celebre „Viata bate filmul” la Protv, „Celebri sau nu la Mihaela Tatu” si „La Hanu’ lu’ Tatu” la Antena2. Iar cea care o consacrata este „De 3x femeie” la Acasa Tv.

– cariera si familie, suna prea mult? Crezi ca e ori, ori? Mihaela te invata cum sa faci echipa cu sotul si copiii, pentru a va bucura impreuna de acesta poveste minunata si provocatoarte care se numeste VIATA.

– suferi de o boala, poate chiar cu diagnostic necrutator? Mihaela te invata sa nu te lasi intimidata de diagnostic. Gaseste increderea si puterea care se afla doar in tine, si fa minuni!

– business sau spiritualitate? Oare le poti avea pe amandoua? Mihaela a mers pe Camino de Santiago de Compostela. 826 de km pe jos, timp de 6 saptamani, intr-un pelerinaj spiritual. A fost experienta vietii sale. E un drum care te invata foarte multe despre viata. Mihaela s-a intors schimbata. Vede cu alti ochi transformarile pe care le-a suferit mass media romaneasca. Si-a dat seama ca nu mai rezoneaza cu acest domeniu care isi pierduse din valoarea pe care o stia ea.

cand e prea tarziu sa iti schimbi viata? La aproape 50 de ani Mihaela renunta la tot si schimba traseul vietii sale. Acum pune voce pe desene animate la Oradea si a descoperit un nou domeniu la care si-a adus aportul in trecut, fara sa realizeze: dezvoltarea personala. A urmat pregatirea de trainer in tara si la Londra, iar acum este in fata noastra o noua fiinta. Pregatita pentru un nou drum. Pentru ca Mihaela crede cu tarie ca nu exista varsta pt un nou inceput!

Cand?

26 iunie 2014, intre orele 18.00-21.00

Unde?

Locatia se va comunica celor inscrisi.

Investitie:

75 de ron pentru inscrierile si plata pana la data de 18 iunie.

100 ron pentru inscrierile la fata locului.

Locuri limitate!!!

FORMULAR DE INREGISTRARE

Imediat dupa completarea formularului veti primi detalii despre plata.

Parteneri: Revista Avantaje, Femeia. Sfatul Parintilor, Seeds for Happiness, Humanity’s Team.

Pentru alte intrebari ne poti contacta la numarul de telefon: 0740 769 518 Alina Finta, 0732 49 59 63 Nicoleta Tache

Va asteptam cu drag,

Echipa Evoluam Impreuna&Mihaela Tatu

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

2 idei despre “Arta de a fi implinita – 26 iunie 2014 – Bucuresti

Lasă un răspuns