Cristian Margarit

cristian-margarit-nutritia-personalizata-bazata-pe-stiinta-si-natura-este-varianta-cea-mai-buna-22625

Cristian Margarit – Trainer, Life Coach, Consilier

„Competitia (daca vrei sa iti vezi viata ca pe o competitie) este doar cu noi insine.”

Din 2001 si pana in prezent, Cristian Margarit coordoneaza activitatea de pe getfit.ro. El a fondat o comunitate de oameni pasionati de fitness si viata sanatoasa sub forma forumului GetFIT http://forum.getfit.ro ce numara peste 10.000 de membri. A creat instructori si concepte moderne in fitnessul de la noi in perioada cand a fondat si dezvoltat Get Fit Gym (2005, in prezent Lady Fit), dar si dupa.

Cristian Margarit afirma:”Consider ca cea mai buna atestare este munca mea pornita din pasiune, permanenta documentare din surse de specialitate, experienta si rezultatele oamenilor pe care ii ajut. Asaltul informational este urias in zilele noastre si nu poti pretinde ca daca ai terminat o anumita facultate, cu o anumita specializare mai poti avea un cuvant de spus intr-un domeniu adiacent. Studiul permanent si deschiderea catre nou sunt esentiale. Networking-ul este viitorul. Cine intelege asta poate merge mai departe. Cine crede ca se mai poate in ziua de azi ca poti fi mai mult decat o mica piesa dintr-un puzzle urias… traieste intr-o iluzie.

Sustinator al unui stil de viata sanatos si tot ce implica (nutritie, dieta, sport, relaxare), Cristian aloca zilnic timp pentru documentare si declara ca „in tara noastra partea de prevenire a bolilor si nutritia sanatoasa sunt undeva pe ultimul plan, avand in vedere ca in unele spitale nu sunt nici consumabile la camera de garda, pentru urgentele majore. In acest domeniu (viata sanatoasa) abordarea medicilor este foarte rigida, chiar daca au invatat dupa cursuri vechi de 40 de ani accepta foarte greu noul si nu sunt dispusi sa se perfectioneze.

Recuperarea sa dupa o protruzie de 13mm la L5-S1 (hernie de disc), rezolvata fara operatie sau alte interventii invazive este dovada ca bolile degenerative nu doar ca pot fi oprite ci pot fi chiar vindecate (degenerarea este reversibila intr-o anumita masura).

El colaboreaza cu firme de suplimente nutritive pentru dezvoltarea de noi produse, de calitate inalta, in acord cu cererea educata pe care a creat-o, experimentand o gama foarte larga de substante si suplimente nutritive, diete (foloseste dieta ketogenica inca din anul 2004), programe de antrenament si lucrand personal cu sute de oameni de cele mai diferite tipuri.

Incepand cu 2010 s-a implicat in organizarea de evenimente sportive de masa, cel mai important fiind „Miscarea Face Bine” by Dolce Sport, cu trei editii deja la activ.

In anul 2012 a organizat un turneu de seminarii si workshop-uri prin orasele tarii, “Maraton spre sanatate“, in colaborare cu Kangoo Jumps Romania. Maratonul s-a continuat si in 2013 cu “Maraton Fat Burning”, de asemenea, cu seminarii de nutritie si clase de sport in diferite orase ale tarii: Bucuresti, Timisoara, Arad, Iasi, Piatra Neamt, Roman, Bistrita, Radauti, Ploiesti, Targu Mures, Alba Iulia, Miercurea Ciuc, Brasov, Sibiu.

Cristian sustine seminarii si workshopuri de nutritie si pentru companii (Romtelecom, Nobel Globe, Bigotti, Dell, OTP Bank) si a participat ca speaker la diverse conferinte la care a fost invitat. Ii place sa creada ca intr-o zi va avea propria emisiune de sanatate si, in alta zi, propria televiziune de sanatate.

Pe Cristian Margarit il puteti asculta si la radio Activ FM, unde are o emisiune saptamanala: “GetFIT cu Cristian Margarit-Discutii sanatoase despre sport si nutritie” pe care o realizeaza impreuna cu Alexandru Manucu (Dj Smiley).

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *