Tabara initiatica la Moeciu de Sus – 4 zile (24-27 septembrie) – Accesarea intuitiei, maturizare si echilibru prin extinderea constiintei

razvan

Pretul taberei este de 480 Ron si include 3 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun, pranz si cina plus cursul in sine. Taxa de telecabina 20 ron/persoana si intrarea la pestera Dambovicioarei 7 ron/persoana (+2 ron/persoana pentru intrarea pe Cheile Dambovicioarei) sunt singurele cheltuieli separate. Pentru transport ne puteti contacta, in cazul in care sunteti din Bucuresti si nu aveti masina, deoarece avem 11 locuri disponibile.

Facilitatori: Laura si Razvan Filip

Disponibilitate – maxim 18 locuri

Inscrierile se fac pe e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel 0723. 225.802, pana la data limita de 16 septembrie cu plata unui avans de 100 ron pentru a putea asigura avansul pentru cazare.

Pe 24-27 septembrie organizam o noua tabara pentru maturizare spirituala. Intr-un peisaj mirific in mijlocul muntilor pe pe culoarul Rucar-Bran, vom petrece impreuna patru zile pline de noutate si aprofundare a trezirii spirituale. Vom combina drumetiile si vizitele in locuri cu o incarcatura energetica speciala, (Pestera Dambovicioarei, Manstirea rupestra Sinca Veche, Platoul Babele cu traseu la Baba Mare si coborare pe jos de la Sfinxs la Padina) cu discutii clarificatoare, meditatii si exercitii practice menite sa ne aduca mai aproape de experienta directa a naturii noastre fundamentale, sa ne deschida intuitia, sa ne linisteasca mintea si sa ne rafineze perceptiile. De asemenea, vom face exercitii de lucru cu energia, Razvan va oferi zilnic o transmisie de energie Deeksha si participantii, in functie de necesitatile fiecaruia vor putea beneficia de sedinte de tratament energetic (Reiki, Access Bars, OFT sau Vindecare Reconectiva), in limita timpului disponibil in afara programului stabilit pentru practica spirituala.

Aceste 4 zile sunt menite sa:

-ne scoata din rutina cotidiana si sa ne imerseze in 4 zile de practica spirituala intensa

-sa ne aduca mai aproape de experienta directa a propriei noastre esente/starea de constiinta pura, care odata traita, ne schimba radical perspectiva asupra existentei, aducand, implicit, mai mult echilibru, intelepciune, pace si bucurie in viata noastra, indiferent de circumstantele exterioare

 

-vom aduce mai multa claritate in ceea ce priveste ideea de viata spirituala si trezire spirituala. Vom intelege in primul rand care este tinta si care sunt pasii pe care este necesar sa ii facem pe calea catre trezirea spirituala, imbinand atat notiuni spirituale, explicatii cu privire la structura noastra energetica (corpuri subtile, energie, planuri de constiinta), impletindu-le totodata cu explicatii concrete de natura neurologica si psihologica. Vom intelege cum functioneaza creierul nostru, ce este mintea si cum este aceasta tradusa prin interfata numita “creier” in viata noastra de zi cu zi, cum si de ce se creaza programele care ne aduc suferinta si cum putem deveni constienti de ele, cum le putem gestiona sau transforma astfel incat acestea sa nu mai reprezinte un impediment in calea Pacii si Bucuriei interioare.

-vom invata prin exercitii practice cum sa practicam cu succes, in viata noastra de zi cu zi, AUTOOBSERVAREA continua, aceasta fiind una dintre instrumentele esentiale care ne servesc pentru a trai o viata in cat mai multa claritate si constienta, ajutandu-ne sa ne debarasam de automatisme si sa privim cu transparenta la fiinta si personalitatea noastra.

-vom face meditatii special concepute si exercitii care pot sa devina cu foarte mare usurinta parte integranta din viata noastra de zi cu zi, menite ca treptat sa ne deschida in mod surprinzator canalele intuitive pure, sa ne ajute fim cat mai conectati la Sinele nostru Inalt, sa descoperim inauntrul nostru calitatile esentei (pacea, linistea, bucuria) fara a mai fi afectati de circumstantele exterioare (exercitii bazate pe metoda Kinslow, cu efecte benefice si la nivel de sanatate)

-vom invata exercitii eficiente pentru reducerea vacarmului mental, ce ne pot duce treptat catre o minte limpede si linistita, lasand loc esentei noastre infinite sa se manifeste, in locul programelor negative ce ruleaza de obicei pe pilot automat.

-vom face de asemenea exercitii pentru extinderea simturilor, curatare a canalelor energetice, a chakrelor, a campului auric si conectare la Sinele Inalt.

-vom face zilnic transmisii de energie Deeksha menita sa activeze lobii frontali (efect care se produce de obicei dupa foarte multiani de meditatie), amplificand si facilitand astfel starea de Constiinta Pura

-vom aborda in mod matur si echilibrat concepte precum iertarea, pretuirea de sine, iubirea si altele, pentru a capata cu adevarat claritate si a aduce lumina in vietile noastre. In acest sens, vom depasi ideile new-age si vom intra intr-o abordare mult mai profunda si matura a acestor concepte, astfel incat acestea sa nu mai para himere si sa putem privi la ele cu un maxim de echilibru.

-vom impleti drumetii cu explicatii teoretice, exercitii practice, meditatie dar si cu intrebari si raspunsuri si discutii libere clarificatoare, in functie de necesitatile participantilor.

-de asemenea, excursiile si drumetiile incluse in program sunt menite sa ne puna in contact cu energii de vibratie inalte, la care ne vom conecta pe tot parcursul taberei.

Program pe zile:

Ziua 1 – joi 24 septembrie 

13.00 – Cazare in vila Ana-Aria din Moeciu de Sus.

13.30 – Masa de pranz (meniu lacto-vegetarian)

 

15.00 – ne vom aduna pe minunata pajiste a vilei, imersati intr-un minunat peisaj montan si vom “sparge gheata”. Ne vom cunoaste, vom vorbi despre programul taberei si obiectivele propuse pentru aceste 4 zile. Vom intra apoi in notiuni introductive in ceea ce priveste iluminarea spirituala. Vom vorbi despre “cine suntem cu adevarat” dincolo de acest vehicol minte-corp, vom impartasi cu voi experientele personale pe care le-am avut pe aceasta Cale, care si pentru noi inca continua in mod din ce in ce mai fascinant si mai miraculos. Vom explica ce anume intelegem prin maturizare spirituala echilibrata, ce inseamna practica continua si cum o putem include in viata de zi cu zi, vom vorbi despre esenta si personalitate, despre cum se manifesta automatismele psihologice, despre accesarea starii de martor, despre extinderea constiintei si rafinarea simturilor si multe altele.
De asemenea, vom incepe exercitiile practice de mindfulness, observare prin non-etichetare, exercitii de extinderea simturilor si a constiintei, invatand sa ascultam linistea pentru a patrunde in centrul fiintei.

Vom incheia seara cu o transmisie de energie Deeksha.

 

20.00 – Cina (meniu lacto-vegetarian)

(* Pe parcursul zilei, in functie de timp si disponibilitate participantii pot beneficia de cate o sedinta de tratament energetic de Reiki, Access Bars, OFT sau Vindecare Reconectiva)

Ziua 2 – vineri 25 septembrie

9.00 – Mic dejun (meniu lacto-vegetarian)

10.00 – Excursie la manastirea rupestra Sinca Veche. Aici ne vom conecta la energiile locului, la cunoasterea si potentialul vindecator al acestui loc magic. Vom petrece 2 ore in curtea manastirii, unde vom face meditatii si exercitii pentru extinderea constiintei, accesarea intuitiei si atingerea starii de constiinta pura.

 

14.30 – Masa de pranz (meniu lacto-vegetarian)

16.00 – Vom sta in natura, continuand discutiile teoretice clarificatoare pe teme de trezire spirituala, purificare energetica si vindecare emotionala. Vom face noi exercitii, toate menite sa ne ajute in dezvoltarea intuitiei, comunicare cu Sinele Inalt, atingerea starii de constiinta pura si in a ne invata cum sa facem din stilul nostru de viata o practica spirituala continua astfel sedimentand in cotidian o stare de liniste, bucurie, echilibru si maturitate.

 

Ziua 3 – sambata 26 septembrie

9.00 – Mic dejun (meniu lacto-vegetarian)

10.00 Plecare spre pestera Dambovicioara. In timpul vizitarii obiectivului vom aplica exercitii de concentrare, respiratie si extindere a simturilor si constiintei invatate in prima zi.

 

13.30 – Masa de pranz (meniu lacto-vegetarian)

15.00 – Traseu in zona Moeciu de Sus pana la Poiana Gutanului – o zona de o incarcatura energetica deosebita. Ne vom plimba in natura, la pas domol, cu mici opriri pentru o serie de explicatii teoretice in materie de purificare energetica, corpuri subtile, meridiane, dar si pe alte teme care vizeaza maturizarea si trezirea spirituala. Pe tot traseul montan vom pune in aplicare exercitii pentru accesarea starii de prezenta pura, conectarea la energiile locului, curatare a meridianelor energetice si extinderea constiintei.

Vom incheia seara cu o transmisie de energie Deeksha.

 

20.00 – Cina (meniu lacto-vegetarian)

(* Pe parcursul zilei, in functie de timp si disponibilitate participantii pot beneficia de cate o sedinta de tratament energetic de Reiki, Access Bars, OFT sau Vindecare Reconectiva)

Ziua 4 – duminica 27 septembrie

 

7.30 – Masa de dimineata (meniu lacto-vegetarian)

8.15 – Plecarea spre Padina. Vom lua telecabina catre platoul Babele (20 ron/pers). Acolo ne vom conecta la energia locului prin exercitiile invatate in zilele anterioare, vom continua practica de extindere a constiintei si constiinta pura. Vom face o mica plimbare pana la Baba Mare (de asemenea un loc nu numai cu un peisaj panoramic superb dar si cu o deosebita incarcatura energetica) iar apoi vom cobora la pas catre Padina, cu mici opriri in care vom face din nou meditatii de constientizare si purificare a campului auric si a canalelor energetice.

14.00 – vom face un picnic pe iarba in Padina unde vom continua discutiile libere. Vom trage concluziile si vom privi la noi prin alti ochi, cu bucurie, pace si impacare.

16.00 – Plecare catre casa.

Pretul taberei este de 480 Ron si include 3 nopti de cazare cu mic dejun, pranz si cina plus cursul in sine. Taxa de telecabina 20 ron/persoana si intrarea la pestera Dambovicioarei 7 ron/persoana (+2 ron/persoana pentru intrarea pe Cheile Dambovicioarei) sunt singurele cheltuieli separate. Pentru transport ne puteti contacta, in cazul in care sunteti din Bucuresti si nu aveti masina, deoarece avem 11 locuri disponibile.

Facilitatori: Laura si Razvan Filip

Disponibilitate – maxim 18 locuri

Inscrierile se fac pe e-mail razvan@harmonygroup.ro sau la tel 0723. 225.802, pana la data limita de 16 septembrie cu plata unui avans de 100 ron pentru a putea asigura avansul pentru cazare.

Va asteptam cu drag la 4 zile care vor imbina peisajele mirifice ale muntelui cu relaxare, invatare si maturizare spirituala si emotionala!

Mai multe informatii despre tabara gasesti aici.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *