Sarbatoarea luminii – Trezeste iubirea din inima ta! 13-14 decembrie Bucuresti

anda-banner-iubire

Sarbatoarea Luminii

Trezeste iubirea din inima ta!

Te invit sa celebram impreuna sfarsitul unui an care, pentru multi dintre noi, a fost trait cu o deosebita intensitate. Este o invitatie la rasfat si in acelasi timp la deschidere.

Este luna cu cele mai frumoase sarbatori, iar invitatia mea este aceea de a mai adauga una in suita ta de bucurii, una care sa-ti umple atat inima, cat si mintea.

Asadar, te provoc sa te imbraci cum te simti tu minunat, sa te invalui in parfumul tau preferat, sa te insotesti cu cei mai dragi tie si sa porniti impreuna catre Connect HUB. Sunt doua zile pline de surprize si de bucurie. 13 si 14 decembrie 2014 vor fi 2 zile memorabile pentru tine, ce vor reprezenta o schimbare majora in viata ta! “Masa” este bogata, ofertele pe alese si vizeaza toate aspectele vietii tale: trupul,  mintea, sufletul si spiritul.

Vin 22 de invitati de renume din Bucuresti si din tara, adevarate autoritati in domeniul lor de expertiza. Se vor desfasura in paralel atat expuneri scurte a cate 60 de minute, cat si ateliere a cate 60 de minute, asa incat vei putea alege ce-ti este mai de folos pentru  etapa vietii in care te afli. Ele vizeaza cai alternative de vindecare si armonizare, ce se adreseaza tuturor aspectelor vietii.

Leit-motivul acestui festival al luminii este deschiderea inimii.

Viata este un complex. Avem trup, minte, emotii, energie. Participand la aceasta sarbatoare,  te invit sa experimentezi personal, sa-ti afli singur raspunsurile pentru tine, cu privire la:

Modul in care alegi sa-ti hranesti trupul;

Cum sa gestionezi emotiile care te incearca, traversand situatiile dificile din viata ta;

Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu tine insuti/insati, relatiile cu partenerul de viata, cu copiii si cu toti ceilalti;

Cum sa-ti  accesezi resursele latente din tine;

Cum sa eliberezi cu adevarat potentialul tau creator;

Cum sa-ti urmezi visele care te-au animat poate  inca din cea mai frageda copilarie;

Ce poti sa inveti din povesti, adevaratele harti dupa care sufletul tau se ghideaza;

Cum sa te conectezi cu tot universul din care faci parte integranta si de neinlocuit;

Cum sa-ti porti mesajul cu iubire, dar si cu eficienta;

Cum sa-ti setezi intentiile ca sa obtii ceea ce-ti doresti;

Cum sa iei de la viata tot ceea ce-ti ofera, PENTRU CA MERITI!

Poate ca te intrebi ce legatura are INIMA cu toate aceste teme. INIMA este cel mai puternic generator si amplificator din organism, un adevarat portal cu intregul Univers. Vine sa ne vorbeasca despre aceasta un doctor cardiolog, ce s-a preocupat de timpuriu de caile naturiste si alternative de vindecare, de medicina holistica. Pe langa toate acestea, a impletit profesia cu pasiunea sa pentru istoria milenara a acestor meleaguri si cu cea pentru scris. Aici v-o prezint pe doamna doctor Elena Armenescu.

Viata noastra s-a construit pentru multa vreme dupa un model mecanicist si materialist. A venit timpul sa intelegem ca suntem cu mult mai mult decat atat. Toate fenomenele “la limita”, care par de neexplicat prin optica acestor teorii, au inceput sa fie perfect explicate prin prisma fizicii cuantice. Iata ca vine sa ne arate cum se petrec «minunile», cum functioneaza acest univers, care ne este relatia cu Creatorul, un profesor de fizica cuantica de renume international, care a pregatit generatii de olimpici internationali de fizica, domnul prof. Marius Virgil Barbus.

Apoi, pentru ca suntem conditionati de tot trecutul nostru, atat cel personal, cat si cel familial si cultural, intr-o masura poate greu de acceptat pentru mintea noastra “rationala”, antrenata pe calcule, logica si memorare, vine sa na conecteze cu trecutul nostru cel mai indepartat ca specie umana, vorbindu-ne despre “Scoala maestrilor planetari, Proiectul Bardava”, domnul prof. dr. Ovidiu Victor Cosbuc.

La final, pentru ca totul sa fie o curgere armonioasa si sa plecam cu sufletul incarcat cu bucurie si iubire, stralucitori ca niste adevatati copii ai Soarelui si ai lui Dumnezeu, vine sa ne desfete in armonii celeste, ce vibreaza o pofta nestavilita de viata, dar si de recunostinta, domnul Gheorghe Iovu, un artist recunoscut pe toate continentele, care de curand a lansat un album nou, «Intoarcerea acasa», din care ne va canta si cu aceasta ocazie.

Toata lumea primeste daruri la acest festival!

Mai multe detalii gasesti pe site-ul Andei aici: http://roatamedicinei.ro/content/sarbatoarea-luminii-trezeste-iubirea-din-inima-ta

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns