REMISIE TOTALĂ – „Să-i supravieţuim cancerului chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă” de Kelly Turner, PhD, Editura For You

Remisie totala Editura For You

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La sfârşit de an, Editura For You a publicat o carte care va fi un început plin de speranţă pentru foarte multe dintre persoanele din România: Remisie totală. Să-i supravieţuim cancerului chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă, scrisă de Kelly Turner PhD. Cartea prezintă zeci de cazuri reale de vindecări de cancer, prin metode alternative, şi toate sunt remisii totale: cancerul nu a mai reapărut.

În carte sunt prezentate interviuri atât cu pacienţii care au avut remisii totale, chiar şi în cazurile de cancer în fază terminală, cât şi cu vindecătorii alternativi care au tratat cu succes cancerul. După centralizarea tuturor interviurilor şi statisticilor, autoarea a observat că au existat 9 factori-cheie care s-au repetat în cazurile clinice analizate şi despre aceşti 9 factori care ne dau speranţă este vorba în cartea de faţă.

În timp ce-şi făcea studiile de doctorat la Universitatea Berkeley, din California, dr. Turner, cercetătoare, lector universitar şi consilier în oncologie integrativă, a fost şocată să descopere că nimeni nu studia episoadele de remisie totală a cancerului – cele în care oamenii s-au însănătoşit chiar şi atunci când nimeni nu le mai dădea nicio şansă, fără ajutorul medicinii convenţionale sau după ce medicina convenţională a dat greş. A fost atât de fascinată de acest gen de remisie, încât a plecat într-o călătorie de 10 luni în jurul lumii, mergând în 10 ţări diferite, intervievând 50 de vindecători holistici şi 20 de supravieţuitori cu remisie totală a cancerului, cu privire la practicile şi tehnicile lor de vindecare. Cercetarea sa a continuat cu intervievarea altor 100 de persoane cu remisie totală şi cu studierea a peste 1000 de astfel de cazuri.

Dovezile strânse de autoare au 9 factori-cheie în comun, despre care ea consideră că au potenţialul de a-i ajuta chiar şi pe pacienţii cu cancer în fază terminală să-şi transforme viaţa. Fiecare factor-cheie este descris detaliat într-un capitol din carte şi este documentat cu poveşti spectaculoase despre călătoria spre vindecare a pacienţilor diagnosticaţi cu diferite tipuri de cancer.

Remisie totală este o carte care se adresează celor care sunt în mijlocul tratamentului convenţional pentru cancer, celor care caută alte opţiuni deoarece tratamentul a făcut tot ce se putea şi celor care par să nu mai aibă alte opţiuni rămase, dar încă simt că viitorul le rezervă posibilitatea speranţei.

Puteţi comanda cartea aici:

http://editura-foryou.ro/index.php?route=product/product&product_id=284

Preţ 40,50 lei

Carte tradusă în 20 de limbi, în primul an de la publicare

***

„Remisia în cancer este o realitate clinică. Remisie totală ne arată cum putem să schimbăm sorţii remisiei în favoarea noastră. Ceea ce îmi place cel mai mult la această carte este echilibrul. Turner nu-i cere nimănui să renunţe la terapia convenţională, dar ne învaţă cum să adaugăm, la ansamblu, factorii de vindecare, care sunt de multe ori trecuţi cu vederea.”

Larry Dossey, MD – autorul cărţii Cuvinte tămăduitoare. Puterea rugăciunii şi practica medicinei

Iată ce spune autoarea:

Am început să studiez remisiile totale pentru că am vrut să iau din puterea acestei boli foarte înfricoşătoare. După ani de cercetare în profunzime a acestui subiect, care au culminat cu prezentarea, prin intermediul acestei cărţi, a celor 9 factori-cheie care au rezultat din cercetările mele asupra remisiilor totale, acum cred că există moduri de a te simţi mult mai puternic atunci când te confrunţi cu cancerul – şi sper că şi voi  simţiţi la fel. Cel mai important aspect în ceea ce priveşte aceşti 9 factori-cheie este acela că niciunul dintre ei nu este greu de găsit sau de accesat ori prohibitiv din punct de vedere al costurilor: tot ce îţi trebuie, în schimb, este un efort din partea ta. În plus, toţi cei 9 factori s-au dovedit a fi promotori ai sănătăţii. În cele din urmă, toţi cei 9 factori sunt lucruri pe care te poţi concentra indiferent dacă:

 • Încerci să previi cancerul,
 • Suferi de cancer în prezent şi foloseşti medicina occidentală,
 • Suferi de cancer în prezent şi ai ales să nu foloseşti medicina occidentală sau
 • Încerci să împiedici reapariţia cancerului

Majoritatea pacienţilor cu cancer cu care am lucrat spun că cel mai înspăimântător moment al călătoriei lor a fost atunci când li s-a pus diagnosticul, iar al doilea cel mai înfricoşător moment a fost atunci când au intrat în remisie. Asta pentru că celor mai mulţi supravieţuitori ai cancerului li se spune, în timp ce sunt în remisie, că tot ce pot face este să urmărească şi să aştepte, pentru a vedea dacă reapare cancerul – ceea ce le induce sentimente de teamă şi de neajutorare. Acum, în loc să urmărească şi să aştepte, oamenii care speră să rămână sănătoşi pot accesa puterea celor 9 factori-cheie din această carte:

 • Schimbarea radicală a dietei
 • Preluarea controlului asupra sănătăţii
 • Urmarea intuiţiei
 • Folosirea plantelor şi a suplimentelor
 • Eliberarea emoţiilor reprimate
 • Amplificarea emoţiilor pozitive
 • Creşterea sprijinului social
 • Adâncirea legăturii spirituale
 • A avea motive puternice pentru a trăi

Comenteaza cu facebook:

comentarii

3 idei despre “REMISIE TOTALĂ – „Să-i supravieţuim cancerului chiar şi atunci când nimeni nu ne mai dă nicio şansă” de Kelly Turner, PhD, Editura For You

 1. Intradevar ,punctele marcate mai sus le-am parcurs si eu ,Fara insa a mi le spune cineva!!!! Acum privind in urma imi dau seama ca a fost vorba de CREDINTA pe care am avut-o in mine ,data de D-ZEU, apoi Intuitia ;Optimismul care ma caracteriza ,si eliberarea Emotiilor negative si inlocuirea cu cele pozitive ;Ajutorul celor din jur ,citeodata ziceam eu in mod indirect…dar nu asa era necesar sa se intimple !!!,apoi Sprijinul social si mai ales medical (pt. mine a contat si faptul unde m-am aflat atunci -inSpania)si toate celelalte m-au ajutat sa depasesc acest moment din viata -totul a inceput in oct.2008- si sa ajung astazi -ian.2016 -sa scriu despre asta .NOI AVEM IN NOI RASPUNSURILE LA ,,Situatiile” VIETII !!!! Noi sintem cauza aducerii bolii in viata noastra si tot noi o putem face sa plece -asa este ceea ce cred eu !!!

 2. Cred ca e vorba doar de evolutia personala a fiecaruia…toti trecem prin provocari de tot felul…de la a ne baza pe informatiile primite din exterior la a cauta adevarul din adancul sufletului nostru…de ce sau cum , e doar poveste….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *