Program intensiv de persuasiune pentru manageri, vânzători, antreprenori in 12 orase din Romania

Descoperă acel 1% din tine care îţi poate aduce 100% succes în comunicare.

Comunicarea este un instrument. Află singur cum poţi transforma un simplu dialog într-un parteneriat de succes. Învață singur cum! Ce trebuie să faci? Nimic complicat. Parcurgi lecțiile video, fie că ești la birou, fie că ești în vacanță, doar o conexiune internet să ai. După fiecare săptămână te vei întâlni cu unul dintre cei 12 facilitatori care îți vor oferi feedback asistat, în fiecare săptămână. Programul este planificat pe o perioadă de 6 săptămâni, în sesiuni de tip workshop, cu o durată de până la 3 ore, în cadrul unui eveniment special. Facilitatorii sunt pregătiți și formați de Andy Szekely, personal.

Programul PERSUASION ELITE conține sfaturile și practicile pe care Andy Szekely le-a adunat în peste 15 ani de experiență.

IATĂ CE POȚI ÎNVĂŢA:

 • Te poate ajuta să citești dintr-o privire limbajul non-verbal al celorlalți
 • Îți poți da seama când te afli într-o relație sănătoasă sau nu
 • Îți poți selecta pe baze științifice clienții, furnizorii și viitorii colegi
 • Poți construi strategic, cu orizont de 2-3 ani, relații de parteneriat
 • Ştii cum să îți autoevaluezi progresul ca lider și bun negociator
 • Ştii să te pregătești pentru întâlniri cu mize mari
 • Ştii clar cum se fac prezentările argumentate și convingătoare
 • Înțelegi ce întrebări își pune interlocutorul și poți răspunde la acele întrebări
 • Ştii să rezolvi elegant obiecții și să comunici cu scepticii în mod elegant
 • Înțelegi noțiunea de manipulare și știi cum să te ferești
 • Îți construiești propriile criterii de influențare ca să te menții în zona etică
 • Înveți să comunici cu tine însuți, să te motivezi și să îţi gestionezi bine energia

CÂT COSTĂ ŞI CE GARANŢII AM?

Toate metodele cuprinse în acest program sunt originale!!

Am rafinat tehnicile pe care le prezint în tutorialele video pornind de la experiența mea ca trainer şi speaker și am conceput modele simple pe care le poți aplica imediat.

Formatul Persuasion Elite îmbină astfel cele mai bune tehnici pe care le-am învățat cu cele pe care le-am descoperit din experiență practică și apoi le-am transformat în metode practice.

În plus, ca de obicei la programele marca Andy Szekely, primești garanție 100% conform contractului și mai primești câteva lucruri de la mine pe care nu le voi face publice acum (te poţi aştepta la materiale educaţionale în plus). Ele reprezintă modul meu de a-ți arăta cât de mult vreau să performezi și în consecința, ce sunt eu dispus să fac pentru asta.

Pret: 675 ron

! FOLOSESTE CODUL EVOLUAM IMPREUNA SI BENEFICIEZI DE UN DISCOUNT DE 100 lei.

Locatie: BUCUREȘTI, BACĂU, TIMIȘOARA, CLUJ, ARAD, ORADEA, SUCEAVA, CONSTANȚA, GALAȚI, CRAIOVA, BRAȘOV, IAȘI.

Site: http://www.persuasionelite.com/

Data: 25.09 – 30.10 2014

Inscrierile se pot face si dupa data de 25 septembrie!  Acesta zi fiind dedicata cunoasterii colegilor de grupa alaturi de care vei fi  in sesiunile de practica saptamanala pe durata celor 6 saptamani.

Timp de 6 săptămâni ești beneficiarul unui set de video-traininguri cu o durată de 15 minute, însoțite de exerciții cu o durată de aproximativ 45 minute. Ai la dispoziție o sesiune de practică  sub îndrumarea unui facilitator pe care l-am format personal.

În fiecare centru de pregătire Persuasion Elite se pot înscrie maxim 24 de participanţi (numărul ideal al unei grupe este 18-20).

SCHIMBĂ-TE 1%, CÂȘTIGĂ 100%!

Ştim că mintea umană are nevoie de minim 4 repetări pentru a se convinge că un lucru e adevărat. Scopul meu cu acest curs este să îţi dau ocazia să transformi în obicei învăţarea ştiinţei şi artei persuasiunii.

Când practici alături de alţi oameni cu interese comune cu ale tale, ai o ocazie excelentă să faci networking şi să legi relaţii personale sau de afaceri pe termen lung. Viziunea mea pentru tine este că în urma acestui curs, te vei bucura de beneficii de cel puţin 10 ori mai mari decât investiţia pe care o faci. O singură tehnică bine aplicată îţi poate aduce acest beneficiu în anul care vine!
Iti urez 100% succes!
Andy Szekely

Persoana de contact: Vlada Țih

0736447744 vlada@astraining.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *