CURS CONSILIERI DEZVOLTARE PERSONALA 8-10 MAI,BUCURESTI

curs

Cursul Consilier pentru Dezvoltare Personală (CDP)

COR 242324 este acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale, diploma fiind recunoscută atât în România, cât şi în Uniunea Europeană.

Definiţii ale consilierului de dezvoltare personală, aşa cum sunt prevăzute în Standardul Ocupaţional:

Consilierul pentru dezvoltare personală este un specialist care lucrează cupersoane sănătoase din punct de vedere psihic, care au nevoie să exploreze sau să depăşească diverse stări sau situaţii cu care se confruntă în evoluţia personală şi profesională, valorificând şi dezvoltând resursele şi potenţialul propriu.
Intervenţia specializată a consilierului pentru dezvoltare personală constă înghidarea, susţinerea şi încurajarea interlocutorilor prin intermediul unortehnici şi instrumente specifice, în vederea sondării şi relevării propriilor capacităţi şi resurse şi a constientizării punctelor critice din existenţă.

De ce să faci acest curs?

Pentru a debuta într-o nouă profesie, acest curs poate fi o alternativă pentru tine. La absolvire se eliberează certificat recunoscut de Ministerul Muncii, în România şi în Uniunea Europeană.
Dacă şi tu crezi că dezvoltarea personală îţi asigură o viaţă mai frumoasă, mai bogată, mai sănătoasă.
Dacă şi tu crezi că orice om poate, cu puţin ajutor, să atingă maximum de potenţial.
Dacă îţi doreşti să înveţi şi apoi să împărtăşeşti şi cu alţii exerciţii pentru o comunicare mai eficientă, pentru auto-cunoaştere şi pentru o viaţă mai împlinită şi mai demnă!

Cerinţe obligatorii: studii superioare cu diplomă de licenţă.

Competenţe dobândite  :

  • organizarea activităţii proprii,
  • dezvoltarea propriei cariere,
  • crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele consiliate,
  • investigarea situaţiilor problemă,
  • explorarea potenţialelor soluţii pentru situaţiile problemă,
  • aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea umana si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta
  • consilierea privind modalitatile de dezvoltare personala

Perioada de desfasurare:8-10 MAI 2015

Cost: 1000 ron+30 ron diploma .

Sunt incluse:  cursul pe suport de hârtie şi predat, fişe de lucru, cafea, apă.Se acorda reduceri pentru plata anticipata si pentru grupuri.

Certificarea constă într-un text grilă şi o probă practică. Notele sunt acordate de o comisie formată din reprezentanţi ai ANC/CNFPA. În urma absolvirii veţi obţine certificatul de absolvire şi suplimentul descriptiv al competenţelordobândite. Examenul se dă în oraşul dvs.

Trainer: Gabriela Bumbac economist licenţiat, studii medicale, formare psihologia dezvoltarii personale, trainer şi consilier de dezvoltare personală, formare Theta Healing timp de 5 ani alături de dr. Mircea Ioan Popa.

PLEDOARIE ÎN FAVOAREA DEZVOLTĂRII PERSONALE

Nevoile umane în abordarea economică

Părintele Marketingului, Philip Kotler, spunea în primele sale cărți: „Marketingul este o activitate menită să satisfacă nevoile şi dorințele prin procese de schimbare.“De asemenea, teoria şi practica marketingului a ajuns la concluzia că oamenii folosesc un produs sau un serviciu pentru că au nevoie sau pentru că le aduce un presupus beneficiu. De fapt, omul îşi cumpără beneficii, stare de bine, recunoastere… etc.

Nevoile umane în abordarea medicală şi psihologică

Interviurile medicale şi psihologice urmăresc, de asemenea, depistareanevoilor nesatisfăcute ale pacientului şi diverse manifestări de dependenţăpe care acestea le determină. Se înţelege de aici că dependenţa de ceva are la bază o nevoie nesatisfăcută. Trebuie doar căutată pentru a putea fi conştientizată!

O concluzie în favoarea consilierului de dezvoltare personală se trage foarte uşor din cele două abordări prezentate. Omul se naşte şi în timpul evoluţiei sale are nevoi şi dorinţe. Aceste nevoi ţin de mediul omului, de educaţia şi dezvoltarea acestuia. Când decidem să ne dezvoltăm personal, de fapt decidem să răspundem la întrebarea cine suntem noi şi ce vrem. Aceasta este adevărata provocare!

Cursul poate fi organizat în orice oraş din ţară, cu menţiunea că există un număr minim de participanţi.

Acte necesare înscrierii: copia cărţii de identitate, copia certificatului de naştere, copia certificatului de căsătorie (în cazul schimbării numelui), copia diplomei de studii (diploma de licenţă).

INSCRIERI BUCURESTI:

Gabriela Bumbac
email: gabriela@tratamentenergetic.ro
tel:0744353949

www.tratamentenergetic.ro

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns