Conferinta “Traind viata din plin – Cum sa gasim sanatate si bunatate in situatii neprevazute

banner-Seeds

 

Conferinta “Traind viata din plin – Cum sa gasim sanatate si bunatate in situatii neprevazute

 

Cand? Vineri 19 septembrie 2014, 19:00 – 21:00
Speaker? Bill Karelis, profesor de meditatie, discipol al marelui maestru tibetan Chogyam Trungpa Rinpoche
Cost? Participarea este pe baza de donatie sugerata 50 ron
Inscrieri si detalii suplimentare: http://bit.ly/1o48Ia2
…..
Aspirăm la o viaţă completă, dar nu ajungem întotdeauna să trăim astfel, fiind obstrucţionaţi de propria noastră confuzie şi de propriile emoţii conflictuale. În aceasta intalnire, prin disciplina practicii meditaţiei şezând, vom studia cum să înaintăm prin jungla tiparelor obişnuinţei şi cum să redobândim deschiderea şi curajul care sunt drepturile noastre umane înnăscute.

DESPRE BILL KARELIS
Bill Karelis s-a născut în 1947 la Boston (Massachusetts, SUA). A absolvit Harvard cu Magna Cum Laude, devenind membru al societății onorifice Phi Beta Kappa, și a lucrat vreme îndelungată în domeniul afacerilor. A început să mediteze în 1972, întâlnindu-și maestrul în 1974. În ultimii 20 de ani a călătorit în întreaga lume pentru a oferi perspective asupra meditației, susținând prelegeri și retrageri, inclusiv programe ample în închisori. Este pasionat de fotografie, poezie și caligrafie. Trăiește împreună cu soția sa, Brigitta, în Boulder, Colorado. A vizitat România de 14 ori.

Prima sa carte, „Living Life Fully: Finding Sanity and Goodness in the Unpredictable” a fost publicată în 2013 si o gasiti in biblioteca Centrului. Este disponibila pentru imprumut Membrilor si pentru lectura tuturor celor interesati.

Bill Karelis este un prieten vechi al Centrului Seeds for Happiness, onorandu-ne cu prezenta sa calda si inteleapta, an de an. Ultima conferinta a avut loc in martie anul acesta, pe tema „Shambala, Calea sacra a razboinicului”. Inregistrarea conferintei o puteti vedea pe canalul youtube al Centrului.

……

Date de contact pentru inscrierea la eveniment:
www.seedsforhappiness.ro
info@seedsforhappiness.ro
021.3374822 sau 0760.907466

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns