Conferinta SaCoMiS: Sanatate pentru Corp, Minte si Suflet, 11 iunie 2016, Bucuresti

Vă invităm cu drag să participaţi la Conferinţa SACOMIS – Sănătate pentru Corp, Minte şi Suflet, care deschide o prespectivă amplă asupra sănătăţii şi evoluţiei personale. Ce ştim despre sufletul pantelor? Cum ne putem elibera de emoţiile dureroase? Ce reprezintă ritmul corpului? Avem puterea interioară de autovindecare? Sunt doar câteva întrebări care îşi vor găsi răspunsuri la această întâlnire de suflet.

Vom avea o zi de neuitat alături de personalităţi marcante şi terapeuţi consacraţi, un concert de muzică terapeutică şi prezentări de cărţi şi produse, informaţii şi evaluări terapeutice, conform agendei evenimentului pe care o puteţi accesa AICI.

Pentru a vă încadra pentru discountul de înscriere acordat până la data de 14 mai, completaţi formularul de PARTICIPARE.

Şi pentru că “Evoluăm Împreună”, veţi beneficia de cel mai mic preţ posibil, 150 Ron/persoană. Pentru aceasta bifați pe formular opțiunea GRUP și menţionaţi la numărul de persoane codul EVO.

Evenimentul este organizat de Palazzo Italia în parteneriat cu ANATECOR şi va avea loc la sâmbătă, 11 iunie 2016, începând cu orele 9.45, la Forum Center Palazzo Italia Bucureşti, Şoseaua Fundeni, nr. 39.

Mai multe detalii pe www.palazzoitalia.ro

Persoana de contact:
Roxana Manolache
PR&Events Manager Palazzo Italia
Email: eventi@palazzoitalia.ro
Tel. 0722 990 632; 0724 550 185

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns