Conferinţa gratuită şi seminar “Cheile genelor” cu Richard Rudd 26-28 septembrie 2014

cheia genelor

Conferinţa gratuită şi seminar “Cheile genelor” cu Richard Rudd

Decodează scopul superior ascuns în ADN-ul tau

26-28 septembrie 2014

Ce sunt genele?

Genele sunt, pur si simplu, căramizile fundamentale din care se construieşte viaţa. Dacă ne considerăm corpul a fi un laborator chimic, atunci genele sunt „chimistul” interior, care dozează cu precizie, în orice moment al vietii noastre, cantităţile de substanţe care sunt produse de corp.  Definiţia stiintifică este mult mai vastă, însă, pe scurt, genele conţin absolut toată informatia necesară vietii – ele ne crează, practic, organismul, şi îl modelează constant, la interior şi la exterior

Ce sunt Cheile Genelor?

Cheile Genelor sunt o sinteză ce se bazează pe înțelepciunea I Ching și sistemul Human Design la care se adaugă învățăturile celor mai importante credințe ale lumii precum creștinismul, buddismul, hinduismul, kabballah, dar și noile descoperiri științifice din genetică și fizică cuantică

O re-descoperire a unei informaţii pe care chinezii o aveau încă de acum 5000 de ani, şi anume că există aceste 64 de arhetipuri, care se regăsesc, amestecate şi re-combinate în diverse proporţii, în fiecare dintre noi. Potenţialul  ascuns al genelor a rămas necunoscut, din cauza condiţionarilor sociale şi a tiparelor gîndirii colective.

Descarcă aici propriul Profil hologenetic–  schiţa originală care iţi spune cine eşti, cum funcţionezi şi motivul pentru care eşti aici. Completează datele din harta cu data, locul şi ora naşterii şi vei primi pe mail propriul profil personalizat.

Conferinţa şi Seminarul “Cheile genelor”  se adresează celor care…

 • caută răspunsuri la întrebări ce nu și-au găsit rezolvare în științe sau religii: cine sunt eu? care este scopul meu în viață? care sunt lucrurile care mă trag în jos, și mă împiedică să-mi realizez potențialul?;
 • caută ajutor și răspunsuri PERSONALIZATE. Nu un sistem general, și nu teorie – ci lucruri pe care le pot aplica practic;
 • vor să îşi optimizeze cariera sau o orientare în carieră care să se potrivească cu personalitatea lor.
 • ştiu că pot să facă mai mult în viaţa dar simt că ceva în interiorul lor îi blochează;
 • caută un instrument de auto-cunoaştere care nu necesită guru, ani de studiu intens, tehnici obositoare şi complicate, ci doar o minte deschisă şi disponibilitatea de a contempla asupra propriei persoane, prin prisma cunoaşterii din “Cheile Genelor”.

Iată câteva din temele atinse in timpul seminarului:

 • Scopul mai înalt al vieții – ce este el și cum să îl încorporezi în fiinta ta?
 •  Profilul Hologenetic – ce înseamnă trezirea spirituală pentru fiecare dintre noi și ce obstacole trebuie transformate în interior pentru a o atinge?
 • Cum să folosești profilul și să aplici revelațiile lui în viața de zi cu zi?
 • Cum te poți folosi de relațiile tale și provocările aduse de acestea pentru a te elibera?
 •  Cum să generezi prosperitate în viața ta printr-o nouă viziune de afaceri ce se bazează pe colaborare în loc de competiție?
 • Cum poți activa în ADN-ul tău frecvențele mai înalte ale luminii pentru a avea o sănătate perfectă?
 • Cum putem uni o comunitate genetică intru același scop mai înalt pentru a aduce un progres colectiv notabil?

 

Cu cine?

Richard Rudd este profesor, scriitor și poet laureat internațional. Viața i-a dăruit oportunitatea să călătorească timp de 20 de ani, în căutarea adevărului și sensului. Toate cercetările sale s-au concretizat în 2002 când a început să scrie Cheile Genelor. Pentru ca această carte să ajungă la forma ei completă a fost nevoie de 7 ani, iar în momentul de față Richard continuă să studieze și să dea mai departe învățăturile ei profunde.

 

La eveniment va fi prezent Andrew Fretwell, învățătorul spiritual care a adus Cheile Genelor în România. Andrew susține în România cursuri despre Cheile Genelor, OFT – Original Feeling Touch, Alchimie Taoistă Internă și WuJi Gong.

Vor fi 2 zile pline de revelații și organizăm acest eveniment împreună cu Richard astfel încât să poată fi accesibil cât mai multor oameni.

Vino sa afli mai multe despre Cheile Genelor chiar de la autorul lor!

Vezi filmuletul de prezentare Aici.

 Cand? 

Conferinta si lansare de carte – 26 Septembrie începând cu 18:30, intrare libera.
Seminar Activarea Unei Națiuni – 27 și 28 Septembrie 10:00 – 18:00.

Unde?
Hotel Lev’Or, Str. Occidentului nr. 25, Bucuresti (acces facil din Piata Romana, Piata Victoriei, Str. Buzesti, Calea Victoriei)

Cat?

360 RON

BILET VIP 1200 RON (include carte PREMIUM cu semnatura lui Richard, invitatie la curs SECVENTA DE ACTIVARE, invitatie la cina impreuna cu Richard Rudd si Andrew Fretwell la un restaurant special (DUMINICA 28.09) si un cadou surpriza din partea organizatorilor) – ATENTIE! DOAR 5 BILETE DISPONIBILE!

Cum?

Pentru inscrierea la conferinta cu intrare libera va puteti inscrie pe FORMULAR INREGISTRARE.

Pentru inscrierea la seminarul de 2 zile va puteti inscriere pe mail : info@genekeys.ro sau telefon 0733.245.271 / 0751.238.309. (Alexandra).  Detalii despre plata veti primi pe adresa de mail pe care o lasati in formular.

Echipa Gene Keys România
www.genekeys.ro

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *