CONECTARE SI VINDECARE CU INGERII – CONEXIUNEA DINTRE CER SI PAMANT – 8 si 9 noiembrie 2014 BUCURESTI

1404996_79063732

CONECTARE SI VINDECARE CU INGERII

CONEXIUNEA DINTRE CER SI PAMANT

ARHANGHELII

8 si 9 noiembrie 2014, ora 11.00 – 18.00

BUCURESTI

De ce Conectarea si Vindecarea cu Ingerii?

Ceea ce omul nu poate sa faca singur este alchimia, trecerea sau dezlegarea de raul facut cu mana lui sau facut de catre altii. Fara ajutorul Sfantului Duh omul este neputincios in fata oricarei actiuni pe care considera ca o poate controla si gestiona singur doar cu ajutorul vointei sau a mintii. Suntem in fata unui proces interior complex, de trezire a naturii divine, a maestrului interior. Conexiunea cu entitatile angelice are principal scop vindecarea emotionala si reconectarea spirituala cu Dumnezeu.

Cursul prezinta o serie de tehnici :

 • Limbajul Luminii:  vibrarea Sunetelor Sacre – chei de reactivare ale Arhetipurilor Fiintei;
 • Constientizarea drepturilor divine si redobandirea acestora cu ajutorul arhanghelilor;
 • Tehnici de refacere a sufletului;
 • Sigiliile angelice;

Acordaje angelice: Angel Reiki, Cele 7 Raze ale Arhanghelilor, Ordinul Arhanghelului Mihail, Sistemul de energii ale Arhanghelului Metatron si Raziel, Lumina Puritatii,  Initierea Elohimilor, cele 49 de Simboluri Angelice, Activarea chakrelor celeste, Programul Angelic al lucratorilor cu Lumina ce cuprind toate corurile ceresti : Primul cor: Seraphim, Metatron, Pegasus, Al doilea cor: Heruvimi, Ophaniel, Dragoni, Al treilea cor: Tronul, Zaphkiel, Pasarea Phoenix, Al patrulea cor: Domeniile, Zadkiel, Al cincilea cor : Puterile, Chamuel, Al saselea cor: Virtutile, Raphael, Al saptelea cor: Principiile, Haniel, Al optulea cor : Archangheli, Mihail, Al noulea cor: Ingerii, Gabriel;

Temele abordate ale acestui curs:

 • Trezirea spirituala si saltul vibrational alaturi de planeta Pamant
 • Evolutia spirituala a omului si lectiile pe care le are de parcurs in acest plan
 • Despre cum sa eliberezi energia si tiparele negative
 • Despre cum sa te deschizi catre constiinta Hristica
 • Modalitati de conectare cu ingerii si arhanghelii
 • Despre citirea conectiva, ghizi si ingeri pazitori
 • Despre activarea darurilor si a clarsimturilor.

Creatorul cunoaste tot, ceea ce urmeaza sa fie, si tot ce a fost. In Ein Sof nu exista timp, spatiu sau limitari, planul Creatiei e deja stabilit. Datoria Omului este sa “dea forma” Pamantului, pentru ca Shekhinah (Dumnezeirea) sa se poata “odihni” printre Oameni. Cheia este sa abandonezi tristetea si sa fii fericit. Acesta este cel mai puternic medicament.

Meditatia angelica de vindecare cu Arborele Sephirotic te ajuta:

 • Sa purifici si sa constientizezi diferite nivele de constiinta
 • Sa vindeci rani, frici si blocaje datorita procesului de infuzie cu Lumina Divina
 • Sa accelerezi procesul de dezvoltare spirituala si personala
 • Sa activezi darurile spirituale
 • Sa dezvolti si sa activezi lumina spiritului in interior, a maestrului interior
 • Sa cresti capacitatea de relaxare, focusare si concentrare a mintii
 • Sa cresti starea de inspiratie si autocontrol
 • Sa echilibrezi relatia cu stramosii
 • Sa revii asupra drepturilor divine primite in acesta viata
 • Sa reactivezi cu ajutorul sunetelor sacre arhetipurile finite
 • Sa reconfigurezi tiparele mentale si emotionale

O Sephirah (ספירה) este un canal de Energie Divina, de forta vitala, atributul si emanatia prin care Lumina Infinita (Ohr Ein Sof) se dezvaluie pe sine, creeaza si altereaza in mod constant realitatea fizica si lumea spirituala. Aceste concepte stau la baza intelepciunii ascunse a Torah – Kabbalah.  Interactiunea dintre Sephire se face prin intermediul unei retele de tzinorot (canale) care asigura curgerea Energiei Divine in intreaga creatie. Atunci cand aceste canale sunt blocate accesul conștient sau nu la nivelele inalte ale constiintei sunt diminuate sau chiar oprite. Blocarea este datorata ideilor, atitudinilor, percepțiilor, fricilor , tuturor emotiilor si rationamentelor inadecvate si care nu sunt conforme Voii Divine și Universale.

Reconectarea este un proces de purificare, de curatare a acestor canale pentru a permite energiei si informației sa curga liber direct de la Sursa. Entitatile angelice corespondente fiecarei sephirah ne faciliteza procesul de vindecare la nivel psihic, fizic si spiritual.

Manualul cursului este unic; acest curs este atent pregatit pentru cei ce simt rezonanta ingerilor. Toti participantii vor primi diploma si un CD cu meditatii. 

Entitatile angelice de lumina ne ghideaza sa lucram in centrul fiintei noastre, sa accesam constiinta cea mai inalta a spiritului. Cu ajutorul lor putem integra Iubirea, Forta Interioara, Curajul,  Abundenta, Discernamantul, s.a si sa atingem echilibrul profund interior. Onoram impreuna elementele ce desavarsesc creatia Tatalui Ceresc si accesam porti initiatice interioare.

Participarea la acest curs nu necesita o pregatire sau initiere speciala. Daca simti ca ai o legatura cu ingerii atunci lasa-te purtat de intuitie. Vei primi experienta unui curs complex, a unei calatorii initiatice, plina de semnificatii.

Investitia ta pentru curs 550 lei.

Locatia :  Bucuresti.

Cursul este sustinut de Karyn Maria Taulescu, spiritual coach. (www.naturadivinacom)

Detaliile organizatorice vor fi comunicate ulterior celor inscrisi. Plata se poate efectua in contul Infolight srl nr. RO16RNCB0285122216070001 RON deschis la BCR Unic Bucuresti.  Pentru inscrierea la eveniment trimiteti email la karyn.taulescu@yahoo.com. Plata cursului nu  se poate efectua in ziua evenimentului. Persoanele cu venituri reduse au accesul gratuit daca prezinta un document justificativ.

Va astept cu drag!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns