Atelier de vindecare a femeii interioare, Bucuresti, 13-14 septembrie 2014

femeia-interioara

ATELIER ARHETIPAL DE CONECTARE SI INTEGRARE A ENERGIEI FEMEII INTERIOARE

Modulul I, 13 – 14 septembrie, Bucuresti

Susținut de: VIRGINIA FETINCA, M.A.E.P.H. (membră a Asociației Hipnoterapeuților Etici și Profesioniști, Marea Britanie)

“Dacă există energie magică pe această planetă, ea se află în apă.” (LORAN EISELY, The Immense Journey)

Acesta este cel de al 2-lea din seria de 4 ateliere arhetipale. Conectarea la energia FEMEII INTERIOARE  și transformarea ei intenționează să vă ducă într-o călătorie spre centrul feminității voastre. Veți lua contact cu femeia din interiorul vostru și veți ajunge să îi cunoașteți cele mai ascunse dorințe, visele, rănile și dezamăgirile. Apoi o veți vindeca, îi veți da putere și o veți face să se simtă întreagă din nou.

 

Poate că bărbaților le va fi frică să facă acest salt în Necunoscutul Întunecat! și vă înțelegem reținerile, pentru că întâlnirea cu UMBRA poate fi dureroasă și terifiantă. Dar mai devreme sau mai târziu tot va trebui să vă întâlniți cu ea! Pentru că este singura voastră șansă de a vă îmbrățișa și vindeca emoțiile reprimate. Veți învăța, de asemenea, cum să le SIMȚIȚI și EXPRIMAȚI într-un mod sănătos de acum înainte. Vă asigurăm că metamorfoza care vă așteaptă la celălalt capăt al acestui proces inițiatic va depăși cu mult toată tensiunea pe care v-ar putea-o crea—o inimă deschisă spre iubirea și acceptarea necondiționată.  Si nu uitati ca femeia interioara sau ANIMA este femeia ideala pe care o cautati in femeile din jur. Ce fel de femei atrageti? Armonioase, vindecate, intregi si fericite? Sau, dimpotriva, ranite, triste si depresive sau castratoare, reci si inflexibile? Ele sunt doar OGLINDA femeii voastre interioare! Si cand o vindecati pe aceasta, veti constata ca vi se schimba brusc si preferintele si, implicit, relatiile!

Cine beneficiază

FIECARE DINTRE NOI!,

Indiferent dacă vă aflați acum într-un corp de bărbat sau de femeie. Fiecare femeie are un bărbat interior, numit animus, și fiecare bărbat are o femeie interioară, numită anima. In plus, energia unei femei trebuie să fie 70% feminină și 30% masculină, și invers în cazul bărbaților. De cele mai multe ori femeia noastră interioară este rănită și nefericită. Și doar voi înșivă puteți ajunge la ea, doar voi o puteți vindeca și face fericită. Așa că încetați să mai așteptați să apară un salvator din afară care să o facă în locul vostru, pentru că DOAR VOI O PUTEȚI SALVA!

Ce vom face

Primul pas va fi să luați contact cu femeia voastră interioară și să conștientizați care este starea ei fizică, emoțională, mentală, psihică.

Apoi vom analiza MODELUL FEMININ pe care l-ați preluat inconștient de la MAMA voastră sau persoana care v-a crescut în copilărie. Este datoria mamei să își învețe copii IUBIREA și cum să își folosească energia feminină ca să-i hrănească și protejeze pe cei pe care îi iubește. O MAMA împlinită și fericită le va da copiilor ei un dar de preț, DARUL CREAȚIEI. Creația înseamnă mai mult decât să dai naștere unui copil, înseamnă să fii în stare să creezi o relație sănătoasă cu tine însăți, cu alți oameni și cu mediul înconjurător, înseamnă să creezi tot ce ai nevoie pentru a te susține: bani, relații sănătoase, prieteni, faimă, succes, etc.

Centrul energetic al corpului care conține energia creației este chakra a 2-a, iar atunci când acest centru este deschis și armonios poți materializa tot ce îți dorești. Din păcate, asta se întâmplă foarte rar pentru că această chakră a fost foarte abuzată în trecut și acum ea este de cele mai multe ori blocată de emoții negative. Aceasta este chakra sexualității feminine, a feminității și a relațiilor de tip sclav-stăpân. Aici blocăm energia respingerii și a non-acceptării de sine. Noi vom vindeca RANA DE RESPINGERE și ne vom elibera de  tendința de a CONTROLA tot ce ni se întâmplă.

Tot acest centru este chakra ABUNDENTEI, și o vom curăța de emoțiile și energiile captive pentru a putea atrage în viața noastră toate resursele de care avem nevoie pentru a ne simți fericiți și împliniți, de la resurse financiare și pană la persoane de ajutor. Vom lucra de asemenea pe deblocarea creativității interioare înghețate în corpurile noastre undeva, cândva, la care nu mai avem acces acum.

După aceea vom cobori și mai adânc în subconștientul nostru și vom conștientiza moștenirile genetice preluate de pe linia materna și le vom curata. Ne vom dezbrăca de toate condiționările, credințele limitative și formele-gând venite pe acest filon și apoi vom începe sa ne construim noua imagine. Pentru acesta ne vom readuce calități și talente din alte vieți și ne vom conecta la ENERGIA FEMININA DIVINA.

La ce să vă așteptați

Așteptați-vă la 2 zile de curățare profundă din straturile subconștientului vostru

Așteptați-vă ca corpul vostru să își amintească abuzurile din trecut pe măsură ce ele vor fi curățate din memoria voastră celulară

Așteptați-vă să vă vindecați prezentul și trecutul, și rănile femeii voastre interioare și ale mamei voastre

Așteptați-vă să vă curățați și armonizați chakrele 2 și 4

Așteptați-vă să vă vindecați relația cu mama și să depășiți modelul ei feminin

Așteptați-vă să creați și integrați un model feminin nou si armonios

Așteptați-vă să vă îmbrățișați energia voastră feminină și să vă reconectați la ENERGIA FEMININĂ DIVINĂ

Așteptați-vă să vă simțiți în sfârșit frumoase și prețioase

Așteptați-vă să vă schimbați complet imaginea!

Așteptați-vă să vă schimbați viața complet și permanent!

Acest atelier de terapie cuprinde: exerciții de introspecție și auto-analiză, transe, exerciții energetice, jocuri de rol, exerciții individuale și de grup

Ținuta necesară: haine comode, izopren, păturică, papuci de casă, creioane colorate

Pret: 450 Ron

NUMARUL PARTICIPANTILOR ESTE LIMITAT la 10-12 PERSOANE!!

Rezervarea locului se face numai în momentul achitării unui avans de 200 lei.

Pentru detalii sau înscriere ne puteți contacta la vindecareasufletului@gmail.com.

VA DEZVALUI UN PIC DIN CE VOM FACE IN MODULUL II

In modulul II vom lucra la nivel arhetipal si vom cobori la nivelul inconștientului colectiv de unde vom îndepărta strat după strat de programe mentale, care au alienat femeile de la propria lor natură, obligându-le să joace roluri care le-au adus doar VINĂ, RUȘINE, FRICĂ, FURIE și DISPERARE.

Totul a început de la societatea patriarhală care a creat un sistem de credințe distorsionat privind femeia, spunând că ea este slabă, inferioară, proastă, nedemnă, rea sau lipsită de suflet. Drept urmare femeile au fost condamnate să joace rolul de SCLAVĂ , VICTIMĂ, PROSTITUATĂ, sau CENUSAREASA, făcându-le astfel dependente de stăpânii lor masculini. Aceste roluri sunt acum atât de întipărite în psihicul femeilor, că ele le influențează foarte puternic comportamentul atitudinea și relațiile cu bărbații.

Consecințele acestui tratament abuziv sunt multiple și răspândite în multe domenii în societatea contemporană. Multor femei le este rușine de ele, de corpul lor, de sexualitatea lor, iar nivelul lor de stimă de sine este foarte scăzut. Ele se simt nedemne de iubire și respect și continuă să acționeze ca și victime atât acasă, cât și în societate. Prin urmare ele au adunat atât de multă furie și frustrare în interiorul lor, că multe aleg să blocheze Energia Feminină Divină și să folosească energia masculină în schimb, devenind astfel competitive, controlatoare, manipulatoare, avide de putere, adică pe scurt masculine.

Efectele acestor abuzuri adânc înrădăcinate nu se opresc aici, ele s-au impregnat la toate nivelele ființei, generând dizarmonie biologică, hormonală, mentală și emoțională, care ia forma tulburărilor mentale și de personalitate, anorexie, bulimie, complexul păpușii Barbie, depresie, migrene, nevroze, frica de îmbătrânire, tulburări sexuale, precum și toate bolile așa-zis feminine și cancere.

In acest modul vom lucra mult pe viețile anterioare si pe tiparele psiho- emoționale pe care le-ați adus cu voi care va blochează acum direcția de viața si va opresc sa luați decizii si sa acționați din afara traumelor care va țin prizonieri.

IMPORTANT!

L-am numit atelier de vindecare, și nu curs sau seminar, pentru că nu veți învăța nici un fel de tehnici, nu veți primi diplome și nici nu vă voi tine teorii asupra a ceea ce vi se va întâmpla pe parcursul lui. De fapt, în acest atelier veți vindeca în 2 zile ceea ce v-ar lua altfel 6 – 8 luni de terapie individuală.

Având in vedere că vom accesa și elibera din memoria celulară multe informații toxice și vom lucra atât la nivel de cauză, cat și de efecte așteptați-vă să vă iasă la suprafață dureri și somatizări de tot felul după atelier. Nu vă speriați pentru că este normal să se întâmple așa.

Pe lângă curățarea fizică pe care o veți simți, va avea loc și o curățare emoțională. Vor mai apărea, de asemenea, schimbări majore de atitudine și comportament, care vă vor atrage alt fel de persoane și de situații din exterior, o indicație sigură că ați ieșit din cercul vicios in care trăiați.

Virginia Fetinca practica terapia arhetipala si terapia sufletului din 2002. Folosind tehnici diverse de la regresii pana la simbologie, recuperare de suflet si tehnici orientale de respirație si meditație, ea facilitează trezirea conștiinței si alchimizarea interioara. Ea lucrează mai ales pe rănile karmice si pe tiparele pe care le-am adus cu noi din alte vieți pentru a le elibera acum. Pentru a sprijini procesul de curatare de la toate nivelele ființei – cauzal, mental, emoțional si memorie celulara– ea a creat un program de 4 ateliere de vindecare intensiva in care sunt vindecați pe rând copii interiori, femeia interioara, bărbatul interior si relația lor de cuplu.  Pornind de la traumele din viața aceasta ea accesează si vindeca progresiv rănile si programele din alte vieți cat si rănile de grup si rănile rasei preluate din inconștientul colectiv. 

Virginia este membra a Asociației Hipnoterapeuților Etici si Profesioniști din Marea Britanie. Calatoria ei inițiatica a purtat-o printre altele prin Panama, Malta, Nepal, Africa de Sud de unde si-a recuperat fragmente de suflet abandonate in alte vieți si le-a reintegrat. Ea este un lucrător in lumina de raza albastra si joaca rolul de catalizator al schimbării.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *