EN | RO

Evoluam Impreuna logo

FENOMENUL INTERNAŢIONAL BRACO ajunge pentru prima dată în ROMÂNIA

pe 31 ianuarie şi 1 februarie 2017, orele 15.00, 18.00 şi 20.30 la Cinema Pro

Premiera filmului documentar „Puterea Tăcerii”, despre viața și puterea lui Braco

În data de 31 ianuarie şi 1 februarie 2017, avem onoarea să te invităm la Cinema Pro, pentru a viziona premiera documentarului „Puterea Tăcerii”, despre Braco, fenomenul din Croația, renumit la nivel mondial. Cu participarea scriitorului Paulo Coehlo și narat de actorul Armand Assante, filmul spune și povestea lumii de astăzi, în care toată lumea caută sensul vieții. În premieră, vom asista la poveștile celor care și-au descoperit calitatea din viața lor cu ajutorul lui Braco.

După acest film vei avea ocazia să participi și la o sesiune LIVE cu privirea binefăcătoare a lui Braco. Nu pierde ocazia de a aduce mai multă lumină în viața ta!

* bilete disponibile pentru proiecţiile de la ora 15:00, în zilele 31 ianuarie şi 1 februarie. Sold out pentru evenimentele cu începere de la orele 18:00 şi 20:30.

* costul biletului este 33 lei (la casieria Cinema PRO) sau 36.3 lei (platforma sau unităţile Eventim) și include o sesiune de grup cu privirea binefăcătoare a lui Braco.

Vezi trailer aici:

De ce să participi?

După succesul pe care l-a avut la Hollywood și New York, 

premiera documentarului „Puterea Tăcerii” ajunge și în România.

Dacă ești pregătit să primești energia lui Braco, premiera filmului „Puterea Tăcerii” este primul pas pe care îl poți face. Costul biletului include și participarea la o sesiune de grup cu Braco.

Află care sunt impresiile participanților în urma vizionării premierei documentarului la New York:

Ești curios să afli mai multe despre Braco? Vizitează site-ul oficial: braco.me sau bracoromania.ro


Vrei să trăiești și tu această experiență?

Iată impresiile vedetelor care au vizionat documentarul și au participat la sesiunile de grup cu Braco:

Filmul „Puterea Tăcerii” este minunat. Este simplu, intim și mă emoționează să văd atât de mulți oameni ale căror vieți au fost schimbate. Având șansa să stau alături de Braco, să vizionez filmul cu el, am avut un sentiment unic, la fel ca atunci când participam la sesiunea de grup cu privirea sa binefăcătoare. Sunt foarte fericită că am avut ocazia să văd acest film și să-l întâlnesc pe Braco. Pentru mine, cel mai important lucru de pe lume este să-i ajuți pe alții și să împarți ceea ce ai. Acesta este mesajul pe care l-am primit și mă bucur foarte mult să îl văd pe Braco oferindu-l tuturor. Îți mulțumesc din suflet!”

Naomi Campbell, fotomodel / actriță, UK


Braco este o personalitate fascinantă, fără să aibă asocieri religioase sau politice. De fapt, el comunică prin tăcere și puterea acesteia. Suntem copleșiți de comunicare pe toate canalele în zilele noastre și oamenii au nevoie să se reîntoarcă la ceva tangibil. Poate că privirea binefăcătoare a lui Braco întărește această idee. Este ceva atât de puternic în privirea lui, în tăcerea lui încât are capacitatea să ofere ceva oricărei ființe umane fără cuvinte, incantații și ceremonii. Este puterea iubirii într-un sens adânc.”

Armand Assante, actor, SUA


Am avut un defect de vedere transmis genetic timp de 20 de ani. Sunt uimit și nu pot spune ce s-a întâmplat, însă văd mult mai clar acum. Privind în ochii lui Braco, am simțit stări copleșitoare de iubire și fericire, simțindu-i prezența. A fost un sentiment foarte puternic de împlinire, ceea ce este un lucru rar. A fost o experiență reală și unică.”

Dr. Madan Bali / doctor în medicină complementară / Canada


"Harul lui Braco este unul special. Toată viaţa mi-am spus: cum cât dai mai mult, cu atât ai nevoie de mai puţin. Şi asta este exact ce face Braco, unul din lucrurile care m-a fascinat întotdeauna la el. Dragostea lui pentru oameni este nepreţuită. Dumnezeu să te binecuvânteze, te iubesc, Braco."

Ciro Orsini / UK

Ești pregătit să ai parte și tu de această experiență?

* Locurile sunt limitate!

* bilete disponibile pentru proiecţiile de la ora 15:00, în zilele 31 ianuarie şi 1 februarie. Biletele s-au epuizat pentru evenimentele cu începere de la orele 18:00 şi 20:30.

„Un guru care nu are nimic de zis...” Huffington Post

Dacă i-ai urmărit până acum pe Eckhart Tolle, Neale Donald Wlasch și David Hawkins, probabil cunoști deja că o experiență spirituală este simțită și nu poate fi exprimată în cuvinte. O astfel de experiență poate fi trăită și la sesiunile de grup cu Braco.

Însă, ele se desfășoară complet diferit: fără cuvinte, ceremonii sau incantații. Aici, Braco emană energie prin puterea tăcerii și a privirii lui binefăcătoare.

De peste 20 de ani, Braco ajută oameni de pretutindeni să își regăsească confortul și să își deschidă inima pentru a face loc bunăstării și speranței.

Deși nu se proclamă vindecător și nu este asociat religios sau politic, Braco are un dar unic în această lume: acela de a emana energie pozitivă și binefăcătoare asupra oamenilor doar cu ajutorul privirii.


În urma sesiunilor de grup cu privirea binefăcătoare a lui Braco, participanții împărtășesc o îmbunătățire a calității vieții lor din punct de vedere al stării de bine, relațiilor cu ceilalți și al stării de sănătate. Majoritatea raportează o energie pozitivă și sentimente puternice de bucurie, pace și iubire. Este important să te deschizi ca să primeşti.

Încă din 1995 și până astăzi, Braco poartă cu el peste tot în lume o misiune importantă: de a oferi căldură, iubire, calm și multiple reacții pozitive oamenilor care merg să îl vadă.


Anual, peste 200.000 de oameni participă la sesiunile cu privirea binefăcătoare a lui Braco, din toate colțurile lumii.

Braco a oferit sesiuni cu privirea binefăcătoare în peste 67 de orase din lume, printre care se numără: Santa Monica, Los Angeles, New York (SUA), Lubliana (Slovenia), Berlin, Stuttgart, Munich (Germania), Viena (Austria), Zagreb (Croaţia), Amsterdam (Olanda), Praga (Cehia), Zurich (Elveţia), Republica Dominicana, St. Petersburg (Rusia), Perth, Sydney (Australia), Kobe (Japonia).

Vino la premiera documentarului „Puterea Tăcerii” să înțelegi mai bine harul lui Braco și ai locul asigurat la o sesiune de grup cu Braco.

*Locurile se ocupă rapid!

* bilete disponibile pentru proiecţiile de la ora 15:00, în zilele 31 ianuarie şi 1 februarie. Biletele s-au epuizat pentru evenimentele cu începere de la orele 18:00 şi 20:30.

Ce spun participanții în urma sesiunilor de grup cu Braco:

Marie, Franța

Timp de mulți ani am fost copleșită de un sentiment de tristețe pe care nu am putut să-l alung. De când l-am văzut prima dată pe Braco, acum 10 luni, o mare parte din acea tristețe a dispărut și acum mă simt mult mai optimistă.”

Braco mi-a făcut viața mai ușoară și frumoasă. Deși cu toții avem uneori dificultăți, el face totul să pară mult mai ușor. Braco m-a făcut mai puternic ca să îmi trăiesc viața.”

Kristijan Bradicic, UK

Evelyne David Rogers, Australia

„Braco emană iubire pură și energie. Nu o poți vedea dar o poți simți.”


Am simțit că iau parte la ceva special, dincolo de cuvinte. Pentru mine, sentimentul cel mai apropiat cu care pot asocia experiența este libertatea.”

Anton, care a călătorit din Rusia în Germania să îl vadă pe Braco

Henry Laureano, SUA

Sesiunile cu privirea binefăcătoare a lui Braco îmi curăță sufletul și mă încarcă de energie și putere.”

Atunci când Jaka s-a născut, doctorii au făcut un test ca să îi examineze auzul. În urma testului s-a constatat că bebelușul nu putea să audă și nu se știa când și dacă îi va reveni. Bunica lui Jaka și părinții lui au participat la sesiunile de grup cu Braco, în speranța că îl vor ajuta pe copil. Încă de la prima întâlnire cu Braco, copilul a început să distingă sunetele. În doar două luni, el și-a recăpătat auzul complet, iar doctorii au confirmat acest lucru.

Jaka, 17 luni, Slovenia


Biletul include accesul la premiera documentarului „Puterea Tăcerii” la Cinema Pro și participarea la o sesiune de grup cu Braco.

Zeci de mii de oameni din întreaga lume călătoresc mii de km pentru a-l vedea pe Braco.

Pe 31 ianuarie şi 1 februarie, va veni pentru prima dată în România. 

Nu rata o astfel de ocazie!

* bilete disponibile pentru proiecţiile de la ora 15:00, în zilele 31 ianuarie şi 1 februarie. Biletele s-au epuizat pentru evenimentele cu începere de la orele 18:00 şi 20:30.

* click și vei fi redirecționat pe pagina Eventim. Costul biletului este 36.3 lei dacă plăteşti cu cardul pe platforma Eventim sau la unităţile Eventim, dă click pe planul de sală interactiv pentru a-ţi alege locul în sală.

* 33 lei dacă achiţionezi biletul din incinta Cinema Pro.

* costul biletului include şi o sesiune de grup cu privirea binefăcătoare a lui Braco.

 * cum se cumpără un bilet pe eventim.ro?

Distribuie informațiile de pe această pagină și prietenilor tăi! Îți vor mulțumi mai târziu.