„Secretele atracției. Legile universale ale iubirii, sexului și relațiilor romantice”! – Editura For You

Secretele atractiei

Energia este esența vieții, iar energia fiecăruia dintre noi reprezintă esența a tot ceea ce atragem în viață. Prin emiterea acestei energii în timp și spațiu, provocăm întâlnirea cu anumite persoane, dar și dinamica pe care o vor avea relațiile noastre.

Fie că aveți deja un partener, fie că sunteți în căutarea unuia, chiar puteți schimba energia relației voastre și astfel să vă găsiți iubirea adevărată pe care o meritați!

Atrageți ceea ce vă doriți!

Despre autoare

SANDRA ANNE TAYLOR este autoarea câtorva bestselleruri New York Times, printre care Quantum  Success (Succesul cuantic), lucrare aclamată la nivel internațional pentru iluminarea și abordarea cuprinzătoare asupra domeniului atracției și al împlinirii, Adevăr,  riumf şi transformare, carte ce examinează principalele confuzii  cu privire la înţelegerea Legii atracției și manifestării, Codul miracolelor tale cuantice, lucrare ce  explorează modul în care codurile energetice pe care le purtăm în noi  ne influențează viața în moduri nebănuite. Timp de peste 25 de  ani, a fost consilier în cadrul unui cabinet independent de psihoterapie, lucrând cu persoane și cupluri  pentru a trata anxietatea, depresia, dependența și problemele în relații. Cărţile sale au fost traduse în peste 25 de limbi.

Puteti comanda cartea AICI.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns