13 metode prin care corpul tău poate arăta diferit

adir

Suflete frumoase, eu sunt Adir și ne întâlnim din nou la un nou articol. Viața voastră trebuie să fie o sarbatoare. Trebuie să vă simțiti bine. Și cum puteți începe asta? Tocmai cu corpul vostru fizic.

Când v-ați nascut, ați primit un corp fizic pe care îl puteți modela așa cum vă doriți. După bunul vostru plac. Însă atunci nu ați primit nicio instrucțiune despre cât de minunată este viața pe Pământ și cum puteți să aveți tot ce vă doriți.

Ați crescut cu convingerile oamenilor. Convingeri pe care ei vi le-au oferit din start. Nu v-au lăsat să alegeți.

De altfel, ați crescut crezând că aveți un corp coordonat de altcineva. Dar nu este adevărat! Corpul este viu! Este la fel de inteligent precum sunteți voi! Și el ascultă de gândurile și emoțiile voastre.

Am să vă ofer 13 metode prin care corpul vostru poate să fie diferit.

 1. PĂRUL

Părul este parte a corpului tău care are nevoie de îngrijire specială. Pe lângă spălarea şi masarea scalpului îl poţi îngriji şi energetic.

Îţi imaginezi o lumină albă infinită care vine de sus şi îţi acoperă întregul păr. Simţi cum părul tău este mângâiat de aceea lumină şi simte iubirea lui. Iubeşte-l cu aceea lumina albă. Vizualizează cel puţin cinci minute. Îl vei ajuta să se regenereze şi să fie sănătos.

Acest exerciţiu energetic îl ajută să se încarce cu energia vitală pură care îi face mult bine părului tău.

 1. OCHII

Ochii sunt importanţi pentru a vedea în această lume. Cu ajutorul lor observi realitatea fizică. Deci este indicat să ai grijă de ei.

Imaginează-ţi cu ochii minţii o lumină albă care vine sus din cer. Această lumină albă este atât de puternică şi de fluidă încă atunci când cade peste ochi, simţit în mod fizic atingerea ei. Rămâi aşa timp de 5 minute şi observă cum lumina albă se revărsă peste ochii tăi.

Acest exerciţiu te va ajuta să vezi mult mai bine şi să vindeci ochii. Făcând asta măcar 5 minute pe zi, vei vedea schimbările în cel puţin o săptămână.

 1. PIELEA

Pielea este organul protector al emoţiilor. Foarte important de reţinut, oricând ai emoţii puternice, pielea ta va reacţiona. Ai grijă de pielea ta şi în fiecare zi, vizualizeaz-o cât mai fină şi frumoasă cu putinţă.

Închide ochii. Inspiră. Expiră. Acum priveşte cum lumina albă a iubirii se revarsă asupra pielii tale făcând-o catifelată, fină şi sănătoasă. Urmăreşte această lumină albă atâta timp cât simţi şi îţi doreşti, în acelaşi timp fiind conştient/ă că pielea răspunde acestei iubirii şi devine una cu sănătatea.

 1. DINȚII

Dinţii sunt importanţi deoarece ajută la deciziile pe care doreşti să le iei în viaţă. Când simţi că te dor şi apare vreo carie este semn clar de nesiguranţă şi indecizie.

Stai relaxat şi priveşte cum dinţii tăi se scaldă în lumina albă pură a energiei vitale. Fii încrezător şi urmăreşte fiecare dinte cum străluceşte de sănătate, bucurie şi împlinire.

Priveşte cum celulele lucrează în armonie şi dinţii îţi sunt sănătoşi şi curaţi.

 1. SÂNII

Sânii pentru o femeie sunt foarte importanţi şi au legătură cu feminitatea. De asta este important să ai grijă de ei.

Imaginează-ţi o lumină albă care înconjoară sânii cu iubire şi bucurie. În timp ce vezi cum lumina alimentează sânii simte cum ei sunt sănătoşi şi fericiţi.

Fă asta de câte ori îţi doreşti şi poţi. Chiar şi două minute ajută.

 1. ABDOMENUL

Abdomenul este cel care preia toate emoţiile noastre. Este important ca de acum înainte să aveţi o mai mare preocupare faţă de el.

Relaxaţi-vă. Închide ochii. Respiraţi. Priviţi acum o lumină albă care curăţă tot abdomenul de impurităţile pe care le-aţi acumulat. Priviţi cum lumina absoarbe acele impurităţi şi vă ajută să le eliminaţi din abdomen. Faceţi asta de câte ori simţiţi. Mai ales când aveţi o teamă sau un gol în stomac. Măcar 5 minute alocaţi-vă pentru a îndepărta energiile negative din abdomen şi plexul solar.

 1. EPILAREA DEFINITIVĂ

Epilarea definitivă te ajută în măsura în care tu îţi doreşti să nu mai ai fire de păr pe corp. Este important ceea ce simţi tu legat de asta nu ce îşi doresc cei din jurul tău.

Atunci când eşti epilată pe corp, pe picioare şi inghinal, imaginează-ţi lumina albă care înconjoară părţile tale epilate şi se transformă în ele.

Această lumină vindecătoare intră în părţile epilate şi le transformă în iubire. Repetă acest exerciţiu de câte ori simţi şi îţi doreşti.

 1. PICIOARELE

Picioarele sunt înaintarea în viaţă, deci este important să avem grijă de ele şi să le păstrăm sănătoase.

Imaginează-ţi o lumină albă, strălucitoare care înconjoară picioarele tale şi le ajută să devină mai stabile, mai împământenite şi mai pline de forţă. Imaginează-ţi cum alergi, cu cât drag şi cu câtă iubire, picioarele te ascultă.

Practică acest exerciţiu de câte ori doreşti. Astfel vei ajuta picioarele să fie mai ferme, mai pline de forţă şi vitalitate.

 1. MÂINILE

Mâinile sunt importante în activitatea noastră fizică. Ele ne ajută în orice întreprindem. De asta este important să avem grijă de ele.

Imaginează-ţi o lumină albă, strălucitoare care intră şi iese din mâinile tale. Le conferă o dexteritate puternică, strălucire şi îngrijire.

Stai aşa cât de mult timp îţi doreşti.

 1. ÎNĂLȚIMEA

Îţi doreşti să creşti în înălţime? Nu eşti mulţumit cum eşti acum? Acest exerciţiu te poate ajuta.

Imaginează-ţi o lumină albă şi strălucitoare care îţi cuprinde întregul corp fizic. Această lumină te înălţă. Priveşte cât de mult creşti odată cu această lumină. Bucură-te de noua ta înălţime!

Rămâi aşa cât timp îţi doreşti!

 1. GREUTATEA

Chiar dacă doriţi să slabiţi sau să vă îngrăşaţi, exerciţiul este la fel.

Imaginaţi-vă că aveţi kilogramele pe care le doriţi. Cum vă simţiţi? Acum priviţi spre lumina albă şi strălucitoare care vine de sus. Inspiraţi şi expiraţi profund. Aceea lumina pătrunde în întregul vostru corp şi vă redă silueta pe care o preferaţi.

Rămâneţi în această meditaţie cât timp vă doriţi. Savuraţi. Relaxaţi-vă. Simţiţi-vă bine. Bucuraţi-vă.

 1. ORGANUL GENITAL MASCULIN

Organul genital masculin este aşa cum este însă dacă doreşti să crească mai mare (din diferite motive) ar fi important să îl vezi deja crescând.

Imaginează-ţi o lumină albă şi strălucitoare care înconjoară organul tău genital. În timp ce vezi această lumină, simte cum organul tău se face tot mai mare şi mai puternic.

Repetă acest exerciţiu de câteva ori pe zi.

 1. MUȘCHII CORPULUI

Muşchii corpului au nevoie de întărire şi de susţinere. O poţi face prin exerciţii fizice sau mentale.

Imaginează-ţi o lumină albă strălucitoare care se abate asupra muşchilor tăi. În acest timp, vizualizează cum muşchii tăi sunt bine antrenaţi, au susţinere şi întărire.

Repetă acest exerciţiu de câte ori simţi.

Corpul tău este așa cum vrei tu să fie. Dacă crezi că Dumnezeu este cel care îți modifică corpul te înșeli amarnic. Doar tu ești cel care o face!

Tu ești cel care are oportunitatea de a arăta exact asa cum îți dorești! Fiindcă ai un corp viu, cu milioane de celule care ascultă de gândurile și emoțiile tale!

Gândurile și emoțiile tale sunt cele care îți modifică aspectul corpului tău. Nu există nimeni din exterior care să o facă!

Dacă nu ești încântat/ă de cum arăți să știi că ai oportunitatea de a schimba acest lucru!

Și pentru asta, îți poate fi de folos “Puterea de transformare a corpului fizic”. Este prima carte din întreaga lume care dezbate acest subiect și care îți oferă exerciții, tehnici, vizualizări, meditații și te ajută să îți transformi corpul fizic exact așa cum îți dorești.

Pe lângă asta primești o mulțime de informații legat de corpul tău, despre părul tau, ochii tăi, dinții, sânii tăi, abdomenul tău, picioarele tale, mâinile tale, epilarea definitivă, pielea ta, greutatea ta, înălțimea ta etc.

Mai găsești tehnici când corpul tău este neglijat, curățarea corpului energetic, povestea sufletului tău, etapele transformării corpului tău fizic!

Este o carte despre corpul tău fizic și cum să-l iubești, cum să-l îngrijești și cum să îl transformi.

Cartea are prețul de 39 de lei și poate fi comandată pe adresa: office@edituracelestium.ro sau direct pe site-ul oficial: www.edituracelestium.ro.

Vă iubesc și vă doresc o transformare minunată!

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns