Roadele anului 2014! Seminte pentru 2015!

christmas-cookies-clip-art

Pentru ca fiecare sfarsit de an ne indeamna sa ne indreptam privirile catre noi insine, te invitam si pe tine sa faci acest lucru, devenind astfel constient de roadele anului care tocmai se incheie. Indiferent cat de usoare sau incurcate ti-au fost drumurile, si indiferent cat de senin sau ingandurat te afli la aceasta trecere, este indicat sa vezi care au au fost darurile, binecuvantarile si de ce nu, chiar piedicile pe care le-ai experimentat in anul care este pe punctul de a se sfarsi. Noi, echipa Evoluam Impreuna, dorim in primul rand sa ne exprimam recunostinta pentru anul 2014.

A fost un an incarcat, bogat in evenimente si experiente care au contribuit la evolutia noastra personala, cat si a celor cu care am interactionat. Aproape 2700 persoane intalnite in cele peste 35 de evenimente organizate, ne-au sustinut sa punem semintele pentru a evolua impreuna. Ca sa putem pleca cu viziune si incredere spre 2015, iti propunem un scurt execitiu care sa te ajute in acest sens. Te invitam sa iti acorzi 15-20 minute, timp in care sa nu fi deranjat, sa ai alaturi de tine o foaie de hartie si un pix pentru a –ti nota raspunsurile la urmatoarele intrebari.

1. Care este acea parte a vietii mele careia i-am dat importanta in acest an? (de exemplu: sanatatea, relatia cu partenerul, relatia cu parintii, relatia cu mine, cariera, prietenii, hobby-urile mele, etc

2. Care este acea parte a vietii mele pe care am neglijat-o in acest an?

3. Care sunt 3 lectii importante pe care le-am invatat in acest an?

4. Care sunt 5 persoane care mi-au imbogatit viata in acest an?

5. Care este cel mai fericit moment pe care l-am trait in acest an?

6. Care a fost cel mai dificil moment pe care l-am trait si ce lectii am invatat?

7. Care este cel mai mare regret pe care il am din acest an?

8. Dar lucrul pentru care sunt cu adevarat recunoscator?

9. Daca as avea posibilitatea, ce as schimba la acest an?

O data ce ti-ati raspuns la intrebarile de mai sus, permiteti-ti sa iti indreptati atentia catre noul an si sa reflectezi asupra urmatoarelor aspecte:

1. Care este aspectul la care imi doresc sa lucrez cel mai mult in acest an?

2. Ce pot face in aceasta privinta la modul concret?

3. Ce vis care se afla pe “lista mea de asteptare” poate fi dus la indeplinire in anul urmator?

Ia–ti timpul necesar pentru a reflecta la toate intrebarile de mai sus si seteaza-ti o intentie clara pentru anul 2015. Nu uitati ca uneori totul porneste de la un simplu gand… Intentia poate sa sune astfel: Intentia mea pentru 2015 este sa …… Multumesc Universului pentru sutinere!

In final, iti multumim ca esti alaturi de noi. Fie ca 2015 sa iti aduca bucurie de viata si implinire pe toate planurile vietii tale! Echipa Evoluam Impreuna

P.S.: Te invitam sa impartasesti cu noi raspunsurile la intrebarile de mai sus printr-un comentariu la acest articol.

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns