Revolutia doctorului Hamer – Noua Medicina Germanica

 

Unii spun ca a produs a treia revolutie din istoria medicinei. Altii sunt mai sceptici. Cert este faptul ca aceasta teorie a lui doctorului Hamer a nascut numeroase dispute in lumea medicala. Odata cu aparitia rezultatelor concrete – mii de pacienti vindecati de cancer – ideile revolutionare ale lui Hamer au strabatut in lung si-n lat o lume intreaga. 

 

Revelatia lui Hamer

Totul a inceput in 1978, atunci cand dr. Ryke Hamer, internist la clinica oncologica a Universitatii din Munchen, a aflat ca fiul sau fusese impuscat mortal.

 

 La cateva luni dupa decesul fiului sau, dr. Hamer s-a imbolnavit de cancer testicular. Era pentru prima data in viata sa cand era grav bolnav, fapt care l-a pus pe ganduri. I-a venit ideea ca aceasta boala a aparut probabil in urma socului produs de vestea mortii fiului sau. 

 

Astfel, Hamer a inceput sa cerceteze. A investigat mii de cazuri de cancer. Toate aveau un numitor comun: existenta in viata pacientului a unui soc emotional generat de un eveniment tragic. 

 

Hamer a dus cercetarile sale cu un pas mai departe. Urmarind ipoteza ca toate evenimentele din organism sunt controlate de creier, a trecut la verificarea tomografiilor acestor pacienti pentru a vedea daca exista vreo legatura intre socul emotional si structura creierului. Descoperirea a fost socanta. Intr-adevar, legatura era cat se poate de clara. 

 

Efectul socului  emotional in declansarea bolii

Hamer a descoperit ca orice soc emotional genereaza o leziune pe creier vizibila pe tomografie sub forma unor inele concentrice. Mai interesant este ca, se pare, fiecare tip de soc emotional influenteaza o anumita zona pe creier, care controleaza un anumit organ. 

 

Descoperirile au fost incadrate in „Cele 5 Legi Biologice ale Noii Medicine”.  Dr.Hamer le-a numit astfel pentru ca acestea sunt valabile in cazul oricarui pacient si ofera o perspectiva cu totul noua asupra intelegerii cauzei, dezvoltarii si vindecarii naturale a unei boli. Vezi documenarul cu cele 5 legi  dand clik aici

 

Reactii fata de Noua Medicina Germanica 

Dupa trei ani de investigatii, dr. Hamer si-a prezentat cercetarile sub forma unei teze post-doctorat in fata comisiei de la Facultatea de Medicina a Universitatii din Tübingen. 

 

Reactia nu i-a fost deloc favorabila, Universitatea refuzand sa efectueze teste pe baza cercetarilor sale. In mod similar, medicina oficiala a refuzat sa aprobe descoperirile sale, in ciuda a 30 de verificari stiintifice diferite, facute atat de medici independenti, cat si de asociatii profesionale. 

 

Mai mult decat atat, la scurt timp dupa ce Hamer si-a prezentat descoperirile in fata comisiei Universitatii, acesta a primit un ultimatum de a renunta la cercetarile sale sau i se va refuza reinnoirea contractului la Clinica Universitara. 

 

Cu toate ca descoperirile sale nu au fost niciodata dezaprobate sau puse la indolaia, in 1986 dr. Hamer a primit lovitura de gratie. I s-a ridicat licenta medicala pe motivul ca ar fi refuzat sa se conformeze principiilor medicinei standard. Acest fapt nu l-a oprit. A mers mai departe cu cercetarile, iar in 1987 a reusit sa extinda studiile si sa gaseasca explicatia stiintifica a fiecarei afectiuni. 

 

Dr, Hamer a suferit timp de 25 de ani din cauza hartuirii si a persecutarii autoritatilor germane si franceze. Din 1997, locuieste in exil in Spania. A continuat cu cercetarile si se lupta si azi pentru ca teoria sa, „Noua Medicina”, sa fie recunoscuta si profesata in mod legal. . Insa, datorita sabotarii sale, milioane de pacienti din intreaga lumea nu se pot bucura in mod oficial de descoperirile revolutionale ale doctorului Hamer. 

 

Citeste mai departe despre „Ce inseamna Noua Medicina Germanica?>> 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

7 idei despre “Revolutia doctorului Hamer – Noua Medicina Germanica

  1. Pingback: Conferinta si Seminar Noua Medicina Germanica Bucuresti 20-22 septembrie | Evoluam Impreuna

  2. Pingback: Conferinta si Seminar Noua Medicina Germanica Bucuresti 20-22 septembrie | Doctor Crina Veres

  3. Pingback: Conferinta si Seminar Noua Medicina Germana, Bucuresti, 1-3 noiembrie | Evoluam Impreuna

  4. Pingback: Conferinta si Seminar Noua Medicina Germana, Bucuresti, 1-3 noiembrie | Doctor Crina Veres

  5. Buna seara.Sotul meu are 61 de ani,si a fost diagnosticat in iulie 2013 cu carcinoma scuamos parotidian drept.A fost operat pe 6 dec 2013 la Cluj ,de prof TEOFIL LUNG,iar acum a recidivat si numai poate fi operat.Ne-a trimis la oncolog ,iar sotul meu nici nu vrea sa auda de asa ceva.Ne puteti ajuta ?

  6. IM ANUL 2001 AM FOST DIAGNOSTICATA CU SCLEROZA MULTIPLA …SUNT SANATOASA,FFFF SANATOASA PT. CA ASA CRED SI TOT TIMPUL MULTUMESC CERULUI…EU CRED TOT CE SPUNETI !!!!!!! SA AVETI O ZI BUNA ….

Lasă un răspuns