Cum a fost in Taberele de autovindecare de la Bran si Predeal din iulie si august 2014?

10596098_10204543851423081_1001734999_n

Si iata ca am organizat cele doua tabere de autovindecare prin Noua Medicina Germanica sustinuta de dr. Crina Veres in iulie respectiv august la Bran si Predeal. Zile intense, constientizari multe, oameni frumosi si dornici sa afle lucruri despre ei insisi, sa se descopere si sa-si reaminteasca cum sa traiasca mai frumos si mai armonios cu ceea ce sunt ei cu adevarat.

Prima zi a fost un bun prilej de armonizare a grupului prin a ne cunoaste mai bine, a afla din ce parte a lumii vine fiecare dintre noi precum si motivatia fiecaruia ce a stat la baza venirii lor in aceasta tabara. Astfel am aflat ca avem participanti din Oradea, Constanta, Brasov, Bucuresti precum si din Germania, Elvetia sau Belgia, oameni din zone indepartate dar uniti de un interes comun: setea de cunoastere sau, mai bine zis, de autocunoastere.

Usor, usor Crina ne-a introdus in tainele autovindecarii prezentandu-ne informatii noi si revelatoare referitoare la adoptarea unui stil de viata sanatos. Schimbarea felului de a ne hrani, important fiind sa ne hranim cu adevarat si nu doar “sa mancam”, este unul dintre aspectele foarte importante, afland astfel diferenta dintre hranirea celulara vs. otravirea celulara, intoxicatia cu apa, apa alcalina vs. apa acida si multe alte informatii utile si edificatoare.

Calatoria prin Noua Medicina Germanica a fost una care ne-a adus foarte multe revelatii, intelegand faptul la baza oricarei boli sta un program mental distructiv si ca totul se intampla pe 3 nivele Psihic – Creier – Organ astfel: comanda se da la nivelul Psihicului, ce determina modificari in Creier, Organul adaptandu-se la semnalele date de Creier (prin comanda intelegandu-se alegere, convingere limitativa etc). De asemenea, am inteles faptul ca decisiv nu este ce s-a intamplat, ci felul in care percepem si reactionam la ceea ce s-a intamplat. Tine de noi felul in care decidem cum sa raspundem la diferitele provocari pe care viata ni le ofera, atitudinea pe care o avem fata de acestea fiind cea care face diferenta si care ne poate angaja pe un drum total diferit.

Dr. Crina Veres ne-a mai impartasit faptul ca, conform medicinii germanice, boala nu este decat un program de supravietuire, un stadiu adaptativ al corpului la programul mental distructiv, fiind foarte important sa intelegem faptul ca orice boala isi are rolul ei pentru a ne face sa intelegem ceva, sau mai bine zis, pentru a ne face sa ne intelegem mai bine. Pana cand nu ne invatam lectia, ea nu pleaca, boala fiind unul dintre antrenorii nostrii cei mai de pret pe tema iubirii neconditionate.

Atata timp cat nu ne iubim neconditionat in perioada cat suntem sanatosi, vine boala care sa ne invete aceasta lectie, cum sa ne iubim absolut sincer si neconditionat, asa cum suntem, bineinteles aducandu-ne si ”ratele” restante din perioada in care am fost sanatosi dar nu am stiut sa ne apreciem starea de sanatate, nu am stiut sa ne iubim si sa ne acceptam asa cum suntem.

Pe parcursul taberei, Crina a subliniat de mai multe ori importanta faptului de a fi congruenti, echivalentul dictonului in limba engleza “Walk your talk” precum si importanta tinerii unui jurnal, oglinda perfecta a gandurilor  noastre pe parcursul unei zile, ce ne ajuta sa intelegem ce gandim, precum si sa constientizam cum gandim, astfel putand face schimbari punctuale si eficiente in campul nostru mental.

Pe langa prezentarea si aprofundarea tehnicii doctorului Hammer “Noua Medicina Germana”, Crina ne-a introdus si in alte tehnici de vindecare si de eliberare emotionala precum epigenetica, antrenarea cuantica, eft, terapia iertarii, chirurgia de lumina, muzica pentru sincronizarea emisferelor cerebrale (hemi-sync), reflexoterapie si gimnastica energetica.

La sfarsitul taberei, toti participantii au plecat impliniti si recunoscatori pentru informatiile acumulate pe parcursul taberei, cu un legamant interior tacit: acela de a pune in practica toate informatiile impartasite cu atata daruire de dr. Crina Veres, practica fiind pasul decisiv de transformare a unei simple informatii preluate din exterior in cunoastere asumata, traita si integrata in propria viata, devenind adevar personal. Si nu in ultimul rand, Crina ne-a reamintit faptul ca  suntem geniali si ca, in virtutea acestui fapt, nu trebuie sa uitam sa ne punem in aplicare intelepciunea!

Nu in ultimul rand, dinamica grupului, schimbul de experiente dintre participanti si sustinerea reciproca prin programul de coaching si-au adus aportul pentru a crea o coeziune deosebita si un sentiment de unitate.

Iata cateva randuri despre experienta participantilor din tabara:

„Ideea de tabara este super pentru ca ai mai multe zile in care sa te obisnuiesti cu un mod de a gandi si de a percepe lucrurile. Sunteti o echipa de oameni minunati si m-ati facut sa ma simt extraordinar. Sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta aici si pentru oamenii minunati pe care i-am cunoscut. Va multumesc si sper sa ne revedem”. (Iliescu M.Mihaela )

„Este cel mai complet si complex seminar la care am am participat pana acum. Am primit raspunsuri la toate intrebarile mele atat personale cat si profesionale..prin Crina am primit un model complex de abordare a problemelor de viata – pentru care sunt recunoscatoare profund – si apreciez (din experienta mea) ca fiind cel mai incarcat destin animat „magne cum laude”- pentru care ma inchin cu umilinta. (Virgina Rotarescu).

“O constientizare pe care am avut-o este ca schimbarea pe care vreau sa o vad in celalalt incepe cu mine! Si ca eu sunt primul beneficiar!”

“Aceasta tabara a insemnat un pas inainte spre trezire!”

“Am constientizat starile mele de frica si solutiile pentru a scapa de ele. Rezolvarea este trairea in present in stare de abandon.”

Cateva din momentele unice traite in aceste tabare au foist  suprinse prin imagini pe care le gasiti accesand  Tabara din Bran si Tabara din Predeal.

Va multumim voua celor prezenti pentru deschiderea de a evolua impreuna si  multumim Crinei pentru toata energia investite in sustinerea acestei tabare.

Echipa Evoluam Impreuna

 

Comenteaza cu facebook:

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *